ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 32

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,400
Najnowszy użytkownik: AlojzyBartek

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

Zbigniew@
17.11.2024 11:33:24
Nie ten grzeszy kto pije, ale ten, kto się nie upije.

JazOOn
16.11.2024 20:46:18
tja

Zbigniew@
15.11.2024 18:58:17
Kto pije, ten nie bije.

JazOOn
31.10.2024 20:49:47
Kto pije?

piterus
30.10.2024 19:45:48
I będziemy śpiewać: "Kiedy 20 blisko, przebadaj wszystko, przebadaj wszystko..." Pfft

Pobierz nową wersję
Pobierz podręcznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Drukuj temat
Jak korzystać ze sprzętu drugiego komputera?
korekt advet
Siemka! Może ktoś zna jakiś program który pozwala na połączenie dwóch komputerów i korzystanie ze sprzętu (np. RAM-u, grafiki czy procka) jednego na drugim? Czytałem gdzieś o tym. Polega to na tym, że (chyba) na jednym kompie ustala się ile może drugi wykorzystać i co może wykorzystać (Jak wspomniałem - RAM, grafika, procesor), a drugi ma w sprzęcie wszystko pokazane i może używać przez sieć, ale już nie pamiętam gdzie to czytałem.

Pozdrawiam Korekt Avdet Smile
Edytowane przez Pieka dnia 18.08.2009 22:53:40
PHP-Fusion v6 to już historia PHP-Fusion v8 to tajemnica, ale PHP-Fusion v7 to dar losu Smile
www.fineasz-i-fer... - Zapraszam Smile

www.fineasz-i-ferb.345.pl
Wścibski Gość
Dodany dnia 24.11.2024 22:43:15
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
bartek124
Jesli to ma korzystać z ramu, procesora to siec 100mb bedzie to baaardzo ograniczac.

Chyba chodzi Ci o prace w chmurze. Cos o tym slyszalem, ale nie wiem o co dokladniej chodzi i czy to w ogole to.
userbar_bartek124_net.png mw.gif Nie pomagam na komunikatorach oraz PW!

www.bartek124.net
korekt advet
Chodzi mi o to że czasami mój komputer ma do wykonania operacje które trwałyby kilka dni. I według tego co czytałem i z tego co zapamiętałem to jest możliwość Połączenia komputera tak że niektóre procesy wykonywane byłyby na tym drugim i nie tylko. Można byłoby jeszcze dać coś do ramu drugiego kompa żeby obsługiwał i także grafiki.
PHP-Fusion v6 to już historia PHP-Fusion v8 to tajemnica, ale PHP-Fusion v7 to dar losu Smile
www.fineasz-i-fer... - Zapraszam Smile

www.fineasz-i-ferb.345.pl
nergal
Zainteresuj się obliczeniami rozproszonymi.

migo
To jest tak zwana praca w sieci ze jeden komputer przejmuje cześć rzeczy od drugiego do działania musisz mieć 3 komputer połączony z reszta dwoma ten trzeci jest administratorem który ustala co ma gdzie przejść oprogramowania wystarczające to zdalny pulpit na Windows XP albo opcjonalnie Windows server, Vista nie obsługuje takich opcji Windows 7 prawdopodobnie może ale trzeba coś zainstalować ze strony Microsoftu.

Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl