Zobacz temat
Błąd: Oczekiwano Obiektu
|
|
ACiD I3URN |
Dodany dnia 18.11.2005 03:38:32
|
Przedszkolak Postów: 2 Data rejestracji: 18.11.2005 03:21 |
Witam. Sry jesli przeoczylem gdzies na forum odp na moje pyt. Ok. Problem polega na tym ze jak otwieram jakakolwiek strone [jest na wszystkich ten sam tylko URL sie zmienia] wyskakuje okienko: Wyskakuje to tylko w IE. Myslalem ze moze cos zchrzanilem z db lub jakis plik byl nadpisany B), uploadowalem czystego PHP-Fusiona na serv i juz podczas setupu wyskakuje. Co to moze byc? Wszystko dzialalo dobrze, dostalem PM od uzytkownika i wteczas sie zorientowalem ze jest ten blad. Zapomnialem dodac. Oprocz tego maleg mankamentu fusion dziala w 100% sprawnie B) Z gory dzieki za odp. Pozdro. Edytowane przez ACiD I3URN dnia 18.11.2005 08:41:06 [img]http://imagehost.fileblitz.com/users/acidburn/signature.JPG[/img] _____________________________________________________ In the near future - corporate networks reach out to the stars. Electrons and light flow throughtout the universe. The advance of computerisation, however, has not yet wiped out nations and ethnic groups. |
|
|
Wścibski Gość |
Dodany dnia 24.11.2024 20:56:39
|
Pan Kontekstualny Postów: n^x Data rejestracji: Zawsze |
|
IP: localhost | |
Pieka |
Dodany dnia 18.11.2005 12:48:09
|
Postów: 19882 Pomógł: 767 v7.02.03 Data rejestracji: 23.02.2005 18:12 |
Noooo, bo prosze Pana to nie jest blad Fusiona, tylko Twoj, najwyrazniej. Wrzucilem na Google Twoj blad i znalazlem wiele informacji, ktore jesli uczynisz to samo, pewnie pomoga Ci w uzyskaniu odpowiedzi na swoje pytanie. Powodzenia! Google Jestem jaki jestem
|
|
|
ACiD I3URN |
Dodany dnia 18.11.2005 18:56:21
|
Przedszkolak Postów: 2 Data rejestracji: 18.11.2005 03:21 |
Dzieki za sugestie. Pogoglowlem i mam teraz sporo lekturki na zimowe wieczory . Heh. 48h bez snu robi swoje i najprostsze rozwiazania nie sa az tak oczywiste Jednakze odp. na moje pytanie nie znalazlem. Problem w tym ze wykasowalem "starego" fusiona i wgralem najnowszego obecnie dostepnego, gdy baza byla czysta, a na servie niczego nie bylo i juz na tym etapie pojawil sie komunikat, i tak jest nie tylko u mnie. Strone mam na www.byethost.com, jesli ktos mial cos podobnego prosze o odp. I mam jeszcze jedno pytanie, czy jest jakis sposob na pozbycie sie reklam jakie daje byethost? Dzieki za odp. Btw. php-fusion ruleZ. [img]http://imagehost.fileblitz.com/users/acidburn/signature.JPG[/img] _____________________________________________________ In the near future - corporate networks reach out to the stars. Electrons and light flow throughtout the universe. The advance of computerisation, however, has not yet wiped out nations and ethnic groups. |
|
|
Pieka |
Dodany dnia 18.11.2005 19:20:03
|
Postów: 19882 Pomógł: 767 v7.02.03 Data rejestracji: 23.02.2005 18:12 |
ACiD I3URN napisał/a: Dzieki za sugestie. Pogoglowlem i mam teraz sporo lekturki na zimowe wieczory . Heh. 48h bez snu robi swoje i najprostsze rozwiazania nie sa az tak oczywiste Jednakze odp. na moje pytanie nie znalazlem. Problem w tym ze wykasowalem "starego" fusiona i wgralem najnowszego obecnie dostepnego, gdy baza byla czysta, a na servie niczego nie bylo i juz na tym etapie pojawil sie komunikat, i tak jest nie tylko u mnie. Strone mam na www.byethost.com, jesli ktos mial cos podobnego prosze o odp. I mam jeszcze jedno pytanie, czy jest jakis sposob na pozbycie sie reklam jakie daje byethost? Dzieki za odp. Btw. php-fusion ruleZ. Kiedys specjalnie dla sprawdzenia mozliwosci instalacji PHP-Fusion na byethost, postawilem tam strone i wiesz co? Nie mialem zadnego komunikatu bledy, czy innego problemu z tym serwerem Poza tym instalowalem tez innym strony na tym hostingu, dokladnie z takim samym skutkiem Przyklad: pieka.byethost22.com Co do reklam, to sa to reklamy Google i mysle, ze minimalnie uciazliwe, a w zamian otrzymujesz pelnowartosciowy hosting w przeciwienstwie do znanego Lycoss'a, ktorego jakosc i mozliwosci pozostawie bez komentarza.. Jestem jaki jestem
|
|
Przejdź do forum: |