ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 41

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,400
Najnowszy użytkownik: AlojzyBartek

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

Zbigniew@
17.11.2024 11:33:24
Nie ten grzeszy kto pije, ale ten, kto się nie upije.

JazOOn
16.11.2024 20:46:18
tja

Zbigniew@
15.11.2024 18:58:17
Kto pije, ten nie bije.

JazOOn
31.10.2024 20:49:47
Kto pije?

piterus
30.10.2024 19:45:48
I będziemy śpiewać: "Kiedy 20 blisko, przebadaj wszystko, przebadaj wszystko..." Pfft

Pobierz nową wersję
Pobierz podręcznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Drukuj temat
Dodatkowe pole w formularzu rejestracyjnym
Arti79
Witam,
Chciałbym dodoać do formularza rejestracyjnego pole Miejscowość, tak żeby użytkownik mógł od razu przy rejestracji wypełnić to pole, oczywiście chciałbym również żeby to pole było wymagane, czy ktoś mógłby mi napisać w jaki sposób zmodyfikować plik formularza żeby uzyskać zamierzony efekt?
Z góry dziękują za pomoc.

www.akacje8.pl
Wścibski Gość
Dodany dnia 25.11.2024 00:16:01
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
crasch
Żeby odrazu przy rejestracji było do wypełnienia pole miejscowość wystarczy że wyłączysz potwierdzanie e-mailem, co do dodatkowych pól - było na forum. Smile

pozdro
..i to by było na tyle.
28 listopada 2006

Arti79
A jezeli nie chce rezygnować z potwierdzenia mailem, to jak dodać pole miejscość do forumlarza i wymusić jego wypełnienie ???
Szukałem na forum opisu dodatkowych pól do formularza rejestracyjnego... możesz mi umieścić jakiś link do w/w tematu ?

www.akacje8.pl
Dytryk_z_Bern
Prosze bardzo: http://www.php-fu...search.php

Pfft
Digital Youth Trained for Rational Yelling and Killing

http://www.rzasnia.net
Arti79
Dytryk_z_Bern jaki Ty dowcipny jesteś Smile może dodamy Twój post do dowcipu dnia... ?

Czy mógłby mi ktoś napisać co musze zmienić w kodzie pliku register.php oraz jakie pole dodać do tabeli tymczasowej dla nowo zarejestrowanych, żeby użytkownik mógł wpisać miejscowość podczas rejestracji? i oczywiście żeby nie musiał rezygnowac z potwoerdzania przez e-mail ??

www.akacje8.pl
Dytryk_z_Bern
Na tej stronie nie ma rubryki "Dowcip dnia" Grin Popróbuj u Shaolin Pfft A co mego żartobliwego tonu... wynikł z regulaminu... taka moja rola Wink

Aha, tak "z nienacka"... też mam na imię Artur Grin Coraz więcej Nas Grin
Edytowane przez Dytryk_z_Bern dnia 18.11.2005 10:27:44
Digital Youth Trained for Rational Yelling and Killing

http://www.rzasnia.net
Arti79
Cześć Shaolin,
Czy mógłbyś mi pomóc w powyższej sprawie?

Chodzi mi o to żeby dodać w frmularzu rejestracyjnym pole Miejscowość, ale bez wyłączania potwierdzenia na e-mail.
Wiem że muszę dodać nowe pole do tabeli z nowymi użytkownikami, ale co trzeba zmienić w kodzie register.php i może gdzieś jeszcze żeby użytkownik mógł (i musiał) wypełnić pole Miesjcowość, a po aktywacji przez email to pole równiez lądowało w tabeli z userami.
Chyba wiesz o co mi chodzi Smile

Z góry dziękuję za pomoc.

Próbowałem wysłać do Ciebie PW, ale z tego co widzę to chyba większość Adminów tego forum ma przepełnione skrzynki PW Sad
Edytowane przez Arti79 dnia 25.11.2005 21:43:30

www.akacje8.pl
Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl