ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 26

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,400
Najnowszy użytkownik: AlojzyBartek

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

Zbigniew@
17.11.2024 11:33:24
Nie ten grzeszy kto pije, ale ten, kto się nie upije.

JazOOn
16.11.2024 20:46:18
tja

Zbigniew@
15.11.2024 18:58:17
Kto pije, ten nie bije.

JazOOn
31.10.2024 20:49:47
Kto pije?

piterus
30.10.2024 19:45:48
I będziemy śpiewać: "Kiedy 20 blisko, przebadaj wszystko, przebadaj wszystko..." Pfft

Pobierz nową wersję
Pobierz podręcznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Drukuj temat
[Zlecenie] Wykonanie thema pod PHP-Fusion v6
Qbol
Pragnę zlecić wykonanie thema (layout + kodowanie) na stronę o tematyce Race On (kontynuacja Race 07: The WTCC Game). Chciał bym aby skórka była zrobiona z rozmachem i utrzymana została w ciemnych barwach ściśle kolidujących z elementami gry (czcionka napisu w logo, tło) Wymagam czegoś bardzo fajnego i porządnego Smile)

Czego od Ciebie wymagam ? Przede wszystkim portfolio, muszę widzieć jakie masz umiejętności Smile

Dodam że nie mam na ten cen za dużo pieniędzy. 40 zł to wszystko co mogę dać.

Kontakt: gg: 9507554
Edytowane przez Qbol dnia 04.08.2009 21:04:27
3esc.

Wścibski Gość
Dodany dnia 25.11.2024 08:38:35
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
Bochen
Heh za tę kwotę to ktoś może Ci pokazać portfolio, a Ty chcesz by zrobiono Ci ejszcze bardzo fajnego thema Wink?
Edytowane przez Pieka dnia 04.08.2009 21:41:52
Prawdziwy mężczyzna nie je miodu, prawdziwy mężczyzna żuje pszczoły!

www.webstudio.sdgp.pl
Qbol
Jeśli komuś ta cena odpowiada to zrobi. Nie każdy jest aż tak wybredny.
3esc.

piterus
Zaproponuj lepsze warunki... Sorry, ale cena którą podajesz to niestety starczy na bardzo proste theme. Osoby, które robią swoje portfolio nie odbiegają znacząco ceną od konkurencji. Wolny rynek jest bardzo brutalny... No ale to twoja sprawa, czy chcesz mieć tanią "chińszczyznę" pięknie wyglądającą do pierwszego dotknięcia, czy też "niemiecką" precyzję i piękno wykonania, ale odpowiednio opłaconą.
tawernatq_admin_1.png Piterus World mój blog i miejsce moich eksperymentów. Ubi lex, ibi poena Kontakt przez komunikatory tylko dla znajomych...

Qbol
Na razie nie mam więcej, a powiedz ile mniej więcej muszę wyłożyć żeby mieć dobrego thema ?
3esc.

Terryd
Zależy co masz na myśli mówiąc "dobrego", ale poniżej +150zł raczej nie zaczynaj nawet rozmowy.

Chemikpil
Ile? Na pewno dużo więcej niż 40zł. Wymagasz portfolio, by upewnić się że ktoś zrobi to świetnie. Chcesz odlotowego thema, wyróżniającego się od innych. By zrobić coś takiego nie wystarczy 30min roboty. To pochłania wiele czasu, więc nie dziw się że za 40 zł nie ma chętnych, a inni chcą dużo.
Edytowane przez Pieka dnia 04.08.2009 23:17:34
Nie pisać na GG i PW w sprawach technicznych!
ChemikPil - blog (w nowej odsłonie) | ChemikPIL - My twitter

www.chemikpil.pl
Qbol
Nikt nie mówił że nie|ma chętnych Smile
Edytowane przez Pieka dnia 04.08.2009 23:06:39
3esc.

Terryd
Może i są, ale ci co się znajdą mogą nie podołać twoim wymaganiom.

Matts
Już lepiej wejdź sobie na jakąś stronę i kup theme za sms'a 10,98zł. Ktoś może przerobi trochę za 30zł i efekt będzie o niebo lepszy niż tych "webdesignerów za 40zł". Jakbyś np chciał u mnie zamówić theme (grafika+pocięcie), który nie jest prosty i odróżnia się od innych to myślę, że byłaby to kwota rzędu 300zł ^.
Edytowane przez Pieka dnia 05.08.2009 09:48:06

http://plaq.pl
Qbol
Postanowiłem że zrobię go sam, a co ! Problem będzie z kodowaniem, ale jak by co to podniosę trochę Ciśnienie Piecę pisząc głupie tematy z prośbą o pomoc. Smile
Edytowane przez Qbol dnia 07.08.2009 00:45:55
3esc.

Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl