Zobacz temat
www.securcomp.pl - Bezpieczeństwo piorytetem
|
|
Konto ukryte |
Dodany dnia 01.08.2009 15:49:58
|
Początkujący Postów: 119 Ostrzeżeń: 6 Data rejestracji: 17.12.2005 10:56 ZBANOWANY: Dożywotnio |
Witam, zapraszam do odwiedzania oraz oceniania forum internetowego, które niedawno założyłem. Oczywiście nie działa ono na fusionie czy extreme, tylko na silniku który od początku został stworzony do obsługi for: MyBB. Choć nie jestem grafikiem, theme wykonałem sam - jest minimalistyczny, ponieważ IMO taki powinien być na profesjonalnym (przynajmniej w założeniach) forum. Samo forum dotyczy natomiast oprogramowania zabezpieczającego nasze komputery, lecz w sferze ogólnej: nie faworyzujemy żadnej marki, zwracamy za to uwagę na każdy możliwy typ zagrożenia i każdy sposób zabezpieczenia. Serdecznie zapraszam: http://www.securcomp.pl PS: Gdyby u kogoś forum się nie pokazało - zmienialiśmy serwer, nie wszystkie DNSy muszą już być zaktualizowane. Wiadomość doklejona: Forum działało przez jakiś czas w sierpniu, lecz z powodu problemów z działaniem mybb na danym hostingu musiałem z niego zrezygnować. Wczoraj jednak wróciliśmy! Zapraszam więc ponownie - mamy plany na przyszłość, przewidujące otworzenie serwisu równolegle do forum, obecnie brakuje nam jedynie zainteresowanych użytkowników Edytowane przez Konto ukryte dnia 13.12.2009 11:41:20 |
|
|
Wścibski Gość |
Dodany dnia 25.11.2024 00:33:00
|
Pan Kontekstualny Postów: n^x Data rejestracji: Zawsze |
|
IP: localhost |
Przejdź do forum: |