ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 44

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,400
Najnowszy użytkownik: AlojzyBartek

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

Zbigniew@
17.11.2024 11:33:24
Nie ten grzeszy kto pije, ale ten, kto się nie upije.

JazOOn
16.11.2024 20:46:18
tja

Zbigniew@
15.11.2024 18:58:17
Kto pije, ten nie bije.

JazOOn
31.10.2024 20:49:47
Kto pije?

piterus
30.10.2024 19:45:48
I będziemy śpiewać: "Kiedy 20 blisko, przebadaj wszystko, przebadaj wszystko..." Pfft

Pobierz nową wersję
Pobierz podręcznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Drukuj temat
Ukrycie panelu logowania przed gośćmi
Speedy
Witam mam pytanie. Jest opcja schowania gdzieś panelu logowania do panelu administracyjnego ? Może to być osobna podstrona.. Głównie chodzi o to , żeby goście odwiedzający stronę nie widzieli panelu logowania.

Pozdrawiam i proszę o odpowiedź.
Edytowane przez Chemikpil dnia 21.07.2009 23:28:54

Wścibski Gość
Dodany dnia 24.11.2024 23:51:07
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
Pieka
Ustaw panel logowania z widocznoscia tylko dla uzytkownikow lub adminow i logujcie sie za pomoca login.php.
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
Speedy
Dziękuję za odpowiedź. Pozdrawiam Smile
Edytowane przez ICEK dnia 22.07.2009 11:08:53

epsylon
Pieka napisał/a:
Ustaw panel logowania z widocznoscia tylko dla uzytkownikow lub adminow i logujcie sie za pomoca login.php.

-----------------------------
Wszystko fajnie , to też rozumiem , lecz jest problem niech pozostanie już ten panel logowania dla gości, użytkowników, tylko czy jest możliwośc taka by ktoś "milutki , życzliwy" nie zrobił psikusa i nie wykradł hasła admina? przecież to nic trudnego widząc co się dziś dzieje.

piterus
epsylon napisał/a:
Wszystko fajnie , to też rozumiem , lecz jest problem niech pozostanie już ten panel logowania dla gości, użytkowników, tylko czy jest możliwośc taka by ktoś "milutki , życzliwy" nie zrobił psikusa i nie wykradł hasła admina? przecież to nic trudnego widząc co się dziś dzieje.

Hasło jest kodowane podwójnym md5 i jest przekazywane przez metodę POST, wiec przeciętny użytkownik nie jest w stanie ukraść twego hasła. No chyba, że masz syf na kompie to wtedy żadna metoda nie uchroni cię przed kradzieżą hasła. Zachowując podstawowe środki bezpieczeństwa strona powinna być bezpieczna.
tawernatq_admin_1.png Piterus World mój blog i miejsce moich eksperymentów. Ubi lex, ibi poena Kontakt przez komunikatory tylko dla znajomych...

Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl