Zobacz temat
Brak możliwości komentowania i oceniania artykułów w zależności od ich położenia
|
|
lexarks |
Dodany dnia 17.07.2009 20:47:23
|
![]() Przedszkolak ![]() Postów: 15 Ostrzeżeń: 1 Data rejestracji: 11.06.2009 10:18 |
Problem jest z "elementem" położonym najbliżej treści artykułu. Jeżeli jest to ocenianie to po naciśnięciu przycisku "Oceń" lub "Usuń ocenę" automatycznie zostaję przeniesiony do artykułów. Jeżeli w pliku readarticles.php zmieniam kolejność i komentarze są najbliżej treści to przestają działać uśmieszki i BBCode, a po wysłaniu komentarza zostaję przekierowany do artykułów. Gdzie może tkwić problem? PW od moderatora:
Edytowane przez Pieka dnia 18.07.2009 10:59:53 |
|
|
Wścibski Gość |
Dodany dnia 18.02.2025 01:40:32
|
Pan Kontekstualny Postów: n^x Data rejestracji: Zawsze |
![]() |
IP: localhost | |
Szapko |
Dodany dnia 18.07.2009 00:17:26
|
![]() Bywalec ![]() Postów: 888 Pomógł: 66 Data rejestracji: 19.08.2007 19:49 |
Daj link do strony. Jeżeli w pliku readarticles.php zmieniam kolejność i komentarze są najbliżej treści to przestają działać uśmieszki i BBCode, a po wysłaniu komentarza zostaję przekierowany do artykułów. Albo ja mam jakieś inne pliki, albo ty coś pomieszałeś. Nie widzę możliwości takiej zmiany w pliku readarticles.php. W folderze includes podmień pliki: - comments_include.php - ratings_include.php na czyste z paczki dostępnej w Labie. |
|
|
lexarks |
Dodany dnia 18.07.2009 08:56:47
|
![]() Przedszkolak ![]() Postów: 15 Ostrzeżeń: 1 Data rejestracji: 11.06.2009 10:18 |
dan_0803 napisał/a: Daj link do strony. Jeżeli w pliku readarticles.php zmieniam kolejność i komentarze są najbliżej treści to przestają działać uśmieszki i BBCode, a po wysłaniu komentarza zostaję przekierowany do artykułów. Albo ja mam jakieś inne pliki, albo ty coś pomieszałeś. Nie widzę możliwości takiej zmiany w pliku readarticles.php. W folderze includes podmień pliki: - comments_include.php - ratings_include.php na czyste z paczki dostępnej w Labie. Mój błąd. Mowa oczywiście o articles.php Już tak robiłem. Podmieniałem comments_include.php, ratings_include.php oraz articles.php i dalej nic =/ Z linkiem jest problem, bo testy prowadzę na localhoście =/ Najdziwniejszy jest fakt z kolejnością. Dlaczego nie działa tylko element najbliżej treści oO EDIT: Godzinę przeszukiwałem pliki i okazało się, że problem był w pliku theme.php, gdzie zabrakło mi jednego znacznika zaraz po "treści artykułu". Musiałem go zgubić jak przerabiałem theme. Wszystko działało, więc nie spodziewałem się, że czegoś może tam brakować ![]() Temat można zamknąć. Edytowane przez Pieka dnia 18.07.2009 10:57:47 |
|
Przejdź do forum: |