Nasza strona używa ciasteczek do przechowywania pewnych informacji na Twoim komputerze. Więcej na ten temat znajdziesz w naszej Polityce Prywatności.
Aby strona działała poprawnie, zaakceptuj nasze ciasteczka.
Witam,
Mam do sprzedania oskryptowanie dla strony www bazujące na fusionie.
Strona służy do organizacji konkursów.
Zestaw zawiera:
- unikalny theme do php-fusion (http://img123.imageshack.us/img123/4834/27500287.jpg)
- skrypt obsługi konkursów pod PHPF z panele admina
Funkcje skryptu:
:Administracja
- dodawanie / usuwanie pytań konkursowych (pytanie, 4odpowiedzi, czas na odpowiedz)
- losowanie wygranych (3 pierwsze miejsca na podstawie pkt , 10 następnych miejsc na podstawie pkt + losowości [bierze pozostałe 12 osób z największą ilością pkt i losuje z tych 12 osób 10])
- czyszczenie bazy
- ustawienie czasu trwania konkursu [np od 19 do 21]
:Użytkownik
- branie udziału w konkursie
- odpowiadanie na pytanie
- możliwość pominięcia pytania (idzie na koniec)
- pytania losowane losowo (masło maślane)
- w przypadku upływu czasu na odpowiedź formularz sam się wysyła a pytanie zostaje skasowane (czyli nie załaduje się temu użytkownikowi ponownie)
- w przypadku odpowiadania na pytania, gdy skończy się czas trwania konkursu formularze zostaną zablokowane
- blokada brania udziału w konkursie kilka razy z tego samego loginu (W jeden turze / tury resetują się gdy administrator tak zadecyduje)
: Dodatki
- panel TOP 10 pokazujący aktualne dane
Cena 220 PLN
Kupujesz: unikalne oskryptowanie na bazie PHP-Fusion , unikalny theme oraz usługę instalacji zakupionej strony na serwerze
Taki zestaw został mi po nie uczciwym kliencie.
Ja nie mam czasu się w takie rzeczy bawić jednak na stronie jak ktoś jest sprytny może sporo zarobić namawiając firmy do współpracy za reklamę, a gdy strona wyrobi sobie nazwę sprzedając na niej reklamy.
Od strony technicznej:
- skrypt pisany jest obiektowo przy użyciu moich autorskich klas
- korzysta z systemu użytkowników fusiona
- opiera się na systemie themów fusiona
- nie zakłóca pracy cmsa
- do prawidłowego działania wymaga PHP5 oraz bazy danych MySQL
W razie pytań proszę o kontakt na gg (7760356) lub email ()
Pozdrawiam Kamil
Edytowane przez Pieka dnia 16.07.2009 20:53:02