Zobacz temat
Instalacja skryptu adcurtain 2 i błędne połączenie z bazą
|
|
portal24dk |
Dodany dnia 30.06.2009 19:42:10
|
Początkujący Postów: 119 Ostrzeżeń: 4 Data rejestracji: 30.08.2007 17:30 |
Witam Aby zainstalować skrypt muszę uzupełnić dane ustawienia.php Założyłem nową bazę nazwa bazy danych: nateria_interia nazwa użytkowniak : nateria_zyski hasło użytkownika to: niezdradzamwam host : localhost No to więc uzupełniam dane ustawienia.php: I mam komunikat Nie można wybrać bazy danych. Upewnij sie czy dane potrzebne do połączenia z baza mysql są prawidłowe. Tresc bledu: Access denied for user 'nateria_zysk'@'localhost' to database 'nateria_reklama' Instalacja: 1) W pliku ustawienia.php należy podać dane potrzebne do połączenia z baza Mysql. Dane powinny znajdować się pomiędzy cudzysłowami. Przed <? oraz po ?> nie może być żadnych znaków, spacji czy pustych linii. 2) Następnie należy wgrać pliki na serwer. 3) Kolejnym krokiem jest ustawienia odpowiednich uprawnień dla skryptu (dla plików i katalogów). Na niektórych serwerach uprawnienia trzeba ustawić na 777. 4) Następnie należy przez przeglądarkę uruchomić plik instalacja.php znajdujący się w katalogu głównym skryptu. Następnie trzeba podać wszystkie niezbędne dane i zainstalować skrypt. 5) Po po prawej instalacji skryptu trzeba niezwłocznie usunąć plik instalacja.php aby odpalić należy podać wwwt.twojastrona.pl/instalacja.php Całą zawartość skryptu przesłałem do folderu który nazwałem reklama są tam pliki o nazwach. Zobacz link http://w329.wrzut...NjZuXn9wjB Może chmody trzeba nazwać ale nie wiem jakim plikom pomocy PW od moderatora:
Edytowane przez Pieka dnia 30.06.2009 19:46:02 |
|
|
Wścibski Gość |
Dodany dnia 24.11.2024 21:53:46
|
Pan Kontekstualny Postów: n^x Data rejestracji: Zawsze |
|
IP: localhost |
Przejdź do forum: |