Zobacz temat
Ogłoszenia nad Newsami - da się ?
|
|
Zorba69 |
Dodany dnia 14.11.2004 16:17:38
|
Przedszkolak Postów: 2 Data rejestracji: 25.09.2004 11:20 |
Hi! Załozyłem sobie katalog "fusion_ogloszenia" i po kliknięciu na link do ogłoszeń wszystko działa pięknie, jest wkomponowane w Fusion i OK. Pytanie, co zrobić aby strona z ogłoszeniami odpalała sie przy wywołanu przez usera strony głównej mojego serwisu (bez dodatkowego kliknia). Najlepiej aby była pod "powitaniem" i nad "newsami". Zapewne coś trzeba dodać w pliku index.php, ale proszę o pomoc jak ma wyglądać takie polecenie. Pozdrawaim, Zorba
|
|
|
Wścibski Gość |
Dodany dnia 24.11.2024 22:35:05
|
Pan Kontekstualny Postów: n^x Data rejestracji: Zawsze |
|
IP: localhost | |
kaziukos |
Dodany dnia 14.11.2004 22:22:03
|
Przedszkolak Postów: 12 Data rejestracji: 26.09.2004 19:19 |
Witam Moja propozycja jest taka. Dopisz do pliku news.php na początku (zaraz za <? taki kod: opentable("Twoja nazwa" require "folder/plikzogloszeniami.php"; closetable(); Pozdrawiam Kazimierz |
|
|
Zorba69 |
Dodany dnia 15.11.2004 19:52:55
|
Przedszkolak Postów: 2 Data rejestracji: 25.09.2004 11:20 |
Hi! Wpisałem coś takiego: opentable("ogloszenia" require "fusion_ogloszenia/index.php"; closetable(); Pojawia się napis ogloszenia, rozumiem, że bierze go z ("..." i nic więcej. Znikają róznież newsy, a właściwie informacja o braku newsów... Jeżeli coś zrobiłem nie tak, to daj znac, z góry dzięki, zorba Zorba
|
|
|
zer0 |
Dodany dnia 15.11.2004 21:05:45
|
Bywalec Postów: 343 Pomógł: 1 Data rejestracji: 29.07.2004 23:20 |
Ja na www.fx-style.prv.pl edytowałem plik index.php, który wygląda następująco: <? /* --------------------------------------------------- PHP-Fusion - Content Management System ------------------------------------------- © Nick Jones (Digitanium) 2002-2004 http://www.php-fusion.co.uk ------------------------------------------- Released under the terms and conditions of the GNU General Public License (Version 2) --------------------------------------------------- */ @require "fusion_config.php"; require "header.php"; require "subheader.php"; require "side_left.php"; if ($rowstart < 2) { if ($settings[siteintro] != "") { opentable("Własny tekst"); echo " Tutaj wstaw swoje table... "; closetable(); } // { // opentable(LAN_30); // echo stripslashes($settings[siteintro])."\n"; // closetable(); // tablebreak(); // } // if ($settings[forumpanel] == "1") { // require "forumlist.php"; // } } require "news.php"; require "side_right.php"; require "footer.php"; ?> Mam nadzieję, że właśnie o to Ci chodziło? ;) From respect: ww.old www.nlds-group.com - NLDS Group - Marketing & Promotion Agency
|
|
Przejdź do forum: |