Zobacz temat
Braki we wbudowanym forum
|
|
pavka |
Dodany dnia 06.11.2005 13:44:30
|
Przedszkolak Postów: 70 Data rejestracji: 06.11.2005 03:01 Złamana licencja |
Hej, wiem, widzialem na forum, ze duzo ludzi narzeka na brak powiadomienia o nowych postach forum przez email a powiedzcie mi jest taka opcja "ostatni temat" w /forum/index... i napisane przez "nick" i nick jest klikalny a nie ma guziczka przejscia do postu , w ktorym ten "nick" ostatni post dodal/odpisal na niego...? Cos jeszcze moze komus brakuje? chcialbym zrobic taka mini liste, pozdrawiam pawel Pozdrawiam,
P. |
|
|
Wścibski Gość |
Dodany dnia 25.11.2024 00:36:44
|
Pan Kontekstualny Postów: n^x Data rejestracji: Zawsze |
|
IP: localhost | |
Pieka |
Dodany dnia 06.11.2005 21:54:02
|
Postów: 19882 Pomógł: 767 v7.02.03 Data rejestracji: 23.02.2005 18:12 |
pavka napisał/a: Hej, wiem, widzialem na forum, ze duzo ludzi narzeka na brak powiadomienia o nowych postach forum przez email a powiedzcie mi jest taka opcja "ostatni temat" w /forum/index... i napisane przez "nick" i nick jest klikalny a nie ma guziczka przejscia do postu , w ktorym ten "nick" ostatni post dodal/odpisal na niego...? Cos jeszcze moze komus brakuje? chcialbym zrobic taka mini liste, pozdrawiam pawel Moze kolega zamiast ciagle wymyslac sobie jak panienka da nam cos od siebie? Byloby milo Jestem jaki jestem
|
|
|
JazOOn |
Dodany dnia 07.11.2005 08:08:20
|
Ekspert Postów: 2155 Pomógł: 2 v7.02.07 Data rejestracji: 21.02.2005 13:47 |
Pieka napisał/a: pavka napisał/a: Hej, wiem, widzialem na forum, ze duzo ludzi narzeka na brak powiadomienia o nowych postach forum przez email a powiedzcie mi jest taka opcja "ostatni temat" w /forum/index... i napisane przez "nick" i nick jest klikalny a nie ma guziczka przejscia do postu , w ktorym ten "nick" ostatni post dodal/odpisal na niego...? Cos jeszcze moze komus brakuje? chcialbym zrobic taka mini liste, pozdrawiam pawel Moze kolega zamiast ciagle wymyslac sobie jak panienka da nam cos od siebie? Byloby milo właśnie pomyśl czego twoim zdaniem brakuje na forum i napisz odpowiednie modyfikacje, które to poprawiają bo tak ta rozmowa jest o niczym |
|
Przejdź do forum: |