ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 20

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,400
Najnowszy użytkownik: AlojzyBartek

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

Zbigniew@
17.11.2024 11:33:24
Nie ten grzeszy kto pije, ale ten, kto się nie upije.

JazOOn
16.11.2024 20:46:18
tja

Zbigniew@
15.11.2024 18:58:17
Kto pije, ten nie bije.

JazOOn
31.10.2024 20:49:47
Kto pije?

piterus
30.10.2024 19:45:48
I będziemy śpiewać: "Kiedy 20 blisko, przebadaj wszystko, przebadaj wszystko..." Pfft

Pobierz nową wersję
Pobierz podręcznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Polski Oficjalny Support PHP-Fusion » PHP-Fusion v5.00-v6.01 Support » Błędy i korekty
 Drukuj temat
miniaturki
adi
Witam mam malutki klopot co ja bredze wielki kłopot mam fusion v6.00.106 fszystko super mi działało do dziś nagle po dodaniu fotki niedodaje mi miniatury nie pokazuje błedu doda fotke ale nierobi miniaturki poradzicie coś gdzie tkwi błąd

radiosilesia.de
Wścibski Gość
Dodany dnia 25.11.2024 09:50:25
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
MajsterBieda
Wina serwera na 99%...

JazOOn
adi napisał/a:
Witam mam malutki klopot co ja bredze wielki kłopot mam fusion v6.00.106 fszystko super mi działało do dziś nagle po dodaniu fotki niedodaje mi miniatury nie pokazuje błedu doda fotke ale nierobi miniaturki poradzicie coś gdzie tkwi błąd

a grzebałeś coś w plikach fusiona? zwłaszcza od fotogalerii?

adi
Witam MajsterBieda pisze wina servera hmmm ale jaka wina nic nie grzebałem tagrze w plikach zaówarzyłem ze niedodaje na serverek jej z literkom t tylko durzą fote dodaje i jeszcze 1 mam w bazie 111 fotek a autoindex ma juz 154 moze w bazie się coś pomieszało gdziesi wyczytałem ze to moze być wina jakieś biblioteki GD ale zawsze było ok naras tak przestało działać czekam na wasze pomysły co z tym bo szkoda mi nanowo dodawać 111 fotek z góry dzięki

radiosilesia.de
3haq
Podejrzewam, iż jest to wina bibloteki GD2. Kiedyś korzystałem z serwera gdzie GD2 było i poźniej znikło. Dopiero admin poprawił i wszystko było ok.MajsterBieda wie o jaki serwer chodzi. Na jakim serwerze masz strone?
Jeżeli budzisz się w poniedziałek i nie boli cię głowa znaczy, że jest to środa.

arsstudio.prv.pl
as
~adi... ten Twój drugi post, to prawdziwy majstersztyk słowotwórczy. Jest tu na Supporcie jeden taki Admin, który swego czasu wyciągał surowe konsekwencje wobec takiego jednego gościa, co pisał w podobnym stylu co Ty. Tym Adminem jest @Zszywak i pewnie jeszcze Twojego postu nie czytał. Możesz go na spokojnie edytować - jest czas...
as

Pieka
adi napisał/a:
Witam MajsterBieda pisze wina servera hmmm ale jaka wina nic nie grzebałem tagrze w plikach zaówarzyłem ze niedodaje na serverek jej z literkom t tylko durzą fote dodaje i jeszcze 1 mam w bazie 111 fotek a autoindex ma juz 154 moze w bazie się coś pomieszało gdziesi wyczytałem ze to moze być wina jakieś biblioteki GD ale zawsze było ok naras tak przestało działać czekam na wasze pomysły co z tym bo szkoda mi nanowo dodawać 111 fotek z góry dzięki

Kolego adi bardzo prosze pisac po polsku.
Nastepnym razem nie bede taki mily...
Edytowane przez Pieka dnia 04.11.2005 22:25:39
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
adi
OK przepraszam jak kogoś uraziłem ale już poradziłem sobie z problemem dzięk za nakierowanie mnie na powód pozdro

radiosilesia.de
Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl