Zobacz temat
Usuwanie dodatkowych stron i pól z PA
|
|
lucanos |
Dodany dnia 18.05.2009 00:44:08
|
Przedszkolak Postów: 18 Data rejestracji: 12.05.2009 01:30 |
Proszę nie usuwać tego postu, bo szukałem i znaleźć nie mogę. Mianowicie, stworzyłem kilka "dodatkowe strony". (efekt www.filmy24.xon.pl) Służą mi one za kategorie. Pierwsza "dodatkowa strona" to seriale i tam tworze tylko podstrony z serialami. Później "dodatkowa strona" z filmami i tam tworzę podstrony dotyczące jakiś tam filmów. Doszedłem jednak do wniosku, że z czasem, kiedy filmów tych się uzbiera więcej, cały proces dodawania kolejnych opisów itd będzie pracochłonny (mówię o http://www.filmy2...?page_id=1). Teraz chciałbym usunąć "dodatkowe strony, którą nazwałem "Filmy" itd. Ale wraz z usunięciem chciabym usunąć też z PA. Jak należy to zrobić? Bardzo proszę o pomocz bardzo dziękuję za każdą podpowiedź. Obecnie tak to wygląda. Chciałbym usunąć to, co jest zaznaczone na screenie PW od moderatora:
|
|
|
Wścibski Gość |
Dodany dnia 24.11.2024 22:39:59
|
Pan Kontekstualny Postów: n^x Data rejestracji: Zawsze |
|
IP: localhost | |
Gismo_PL |
Dodany dnia 18.05.2009 06:37:20
|
Bywalec Postów: 462 Pomógł: 40 Ostrzeżeń: 2 v7.01.05 Data rejestracji: 25.02.2007 21:13 |
Linki znajdujące się w menu strony usuniesz z poziomu PA przez: Zarządzanie stroną -> Nawigacja. Posprzątanie Panelu Administratora to raczej usuwanie wpisów z bazy danych oraz/lub odpowiednich folderów na serwerze.
|
|
Przejdź do forum: |