ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 21

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,400
Najnowszy użytkownik: AlojzyBartek

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

Zbigniew@
17.11.2024 11:33:24
Nie ten grzeszy kto pije, ale ten, kto się nie upije.

JazOOn
16.11.2024 20:46:18
tja

Zbigniew@
15.11.2024 18:58:17
Kto pije, ten nie bije.

JazOOn
31.10.2024 20:49:47
Kto pije?

piterus
30.10.2024 19:45:48
I będziemy śpiewać: "Kiedy 20 blisko, przebadaj wszystko, przebadaj wszystko..." Pfft

Pobierz nową wersję
Pobierz podręcznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Polski Oficjalny Support PHP-Fusion » PHP-Fusion v5.00-v6.01 Support » Instalacja
 Drukuj temat
Instalacja PHP-Fusion 6.00.205 - BIG PROBLEM
Lord_Delors
Wczoraj zainstalowałem sobie PHP-Fusion 6.00.205, oczywiście wcześniej robiąć kopie zapasową "rdzenia" po zainstalowaniu okazało sie że stronka jest "goła" bez żadnych wpisów,z zerowym licznikiem odwiedzin.No ale oczywiście na dole strony była adnotacja którą wersję mam zainstalowaną.
Wpadłem na pomysł, aby zrobić backup stronki z wczęśniej zrobionej kopi bezpieczeństwa.No i tu sie pojawił problem...Na dole stronki pojawiła mi sie wersja z której korzystałem przed upgradem - "Powered by PHP-Fusion v6.00.106" i teraz już sam nie wiem czy mam upgrade czy nie!!!
Nie mówiąc o tym że pare linków mi sie potraciło, a napewno wszystko zrobiłem dobrze, bo robiłem to 3-krotnie. Aha ikonki mam jakby nowe w panelu!!!
Prosze powiedzcie o co chodzi!!!
Z góry dziękuje

www.studenciswsz.kylos.pl
Wścibski Gość
Dodany dnia 24.11.2024 23:39:59
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
Pieka
Lord_Delors napisał/a:
Wczoraj zainstalowałem sobie PHP-Fusion 6.00.205, oczywiście wcześniej robiąć kopie zapasową "rdzenia" po zainstalowaniu okazało sie że stronka jest "goła" bez żadnych wpisów,z zerowym licznikiem odwiedzin.No ale oczywiście na dole strony była adnotacja którą wersję mam zainstalowaną.
Wpadłem na pomysł, aby zrobić backup stronki z wczęśniej zrobionej kopi bezpieczeństwa.No i tu sie pojawił problem...Na dole stronki pojawiła mi sie wersja z której korzystałem przed upgradem - "Powered by PHP-Fusion v6.00.106" i teraz już sam nie wiem czy mam upgrade czy nie!!!
Nie mówiąc o tym że pare linków mi sie potraciło, a napewno wszystko zrobiłem dobrze, bo robiłem to 3-krotnie. Aha ikonki mam jakby nowe w panelu!!!
Prosze powiedzcie o co chodzi!!!
Z góry dziękuje

Pytanie podstawowe:
Zainstalowales, czy upgrade'owales?
To dwie rozne czynnosci Grin

P.S. Z Twojego posta wynika niezbicie, ze instalowales zamiast upgrade'owac...
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
Lord_Delors
Rozumiem w takim razie jak można posiadać PHP-Fusion 6.00.205 na serwerku, miec na stronce wszystkie posty, niezmieniony licznik odwiedzin, pliki i linki. Skoro po instalowaniu w/w fusiona wszystko sie traci.
Lub też jak zrobić upgrade PHP-Fusion v6.00.106 do wersji 205 nie tracac niczego.

Pieka
Lord_Delors napisał/a:
Rozumiem w takim razie jak można posiadać PHP-Fusion 6.00.205 na serwerku, miec na stronce wszystkie posty, niezmieniony licznik odwiedzin, pliki i linki. Skoro po instalowaniu w/w fusiona wszystko sie traci.
Lub też jak zrobić upgrade PHP-Fusion v6.00.106 do wersji 205 nie tracac niczego.

Mysle, ze znasz odpowiedzi na te pytania...
Przeciez wraz z plikiem Fusiona masz tez readme, prawda?
Wystarczy siegnac, poczytac i zastosowac sie.

Jesli jednak nie masz ochoty..... To:

http://php-fusion...page_id=15
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
Lord_Delors
Nooooo....Wielkie dzieki i teraz można przyznać - że nie czytałem readme w pełni...Pieka big respect for you..dzięki wielkie i pozdrawiam Grin

Pieka
Lord_Delors napisał/a:
Nooooo....Wielkie dzieki i teraz można przyznać - że nie czytałem readme w pełni...Pieka big respect for you..dzięki wielkie i pozdrawiam Grin

No widzisz Grin
Milo mi, ze moglem pomoc Smile
Teraz mysle, ze mozemy spokojnie zamknac temat.
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl