Zobacz temat
Obowiązkowe imię i nazwisko sprawdzane podczas rejestracji
|
|
nmpministranci |
Dodany dnia 18.04.2009 15:14:51
|
Początkujący Postów: 135 Pomógł: 1 Ostrzeżeń: 3 Data rejestracji: 18.11.2007 08:08 |
Jak to przedszkolak mam kilka (może głupich) pytań. Mianowicie mam pomysł, by zrobić specjalną rejestrację użytkownika. Chcę, by nowy użytkownik musiał dodatkowo podać imię i nazwisko. Gdy uzupełni pola w rejestracji i zatwierdzi dane, informacje o imieniu i nazwisku będą sprawdzane w bazie MySQL. Jeśli znajdować się będą te informacje w bazie, nowy user zostanie zarejestrowany w grupie UŻYTKOWNICY WEWNĘTRZNI, jeśli nastąpi brak zgodności user zarejestrowany będzie w UŻYTKOWNICY ZEWNĘTRZNI. Czy ten pomysł da się zrealizować? Są może na to jakieś wtyczki? Czekam na Wasze sugestie i pomoc. Za każdą wypowiedź jestem bardzo wdzięczny. Pozdrawiam Wiadomość doklejona: hmm... nie ma nikt żadnego pomysłu???? PW od moderatora:
Edytowane przez nmpministranci dnia 21.04.2009 20:18:40 |
|
|
Wścibski Gość |
Dodany dnia 25.11.2024 22:50:36
|
Pan Kontekstualny Postów: n^x Data rejestracji: Zawsze |
|
IP: localhost | |
gortal |
Dodany dnia 15.01.2010 22:27:09
|
Przedszkolak Postów: 6 Data rejestracji: 17.11.2009 16:09 |
Dołączam się do prośby: dwie rzeczy które już zrobiłem to: oraz sprawdzenie: Pozostaje kwestia odbioru w bazie danych. Jak Fusion wysyła takie formularze ? Musze wsadzić dane z tego pola z formualrza do pola w bazie danych: user_imie . |
|
Przejdź do forum: |