ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 15

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,400
Najnowszy użytkownik: AlojzyBartek

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

Zbigniew@
17.11.2024 11:33:24
Nie ten grzeszy kto pije, ale ten, kto się nie upije.

JazOOn
16.11.2024 20:46:18
tja

Zbigniew@
15.11.2024 18:58:17
Kto pije, ten nie bije.

JazOOn
31.10.2024 20:49:47
Kto pije?

piterus
30.10.2024 19:45:48
I będziemy śpiewać: "Kiedy 20 blisko, przebadaj wszystko, przebadaj wszystko..." Pfft

Pobierz nową wersję
Pobierz podręcznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Drukuj temat
Nowy mod filmów na stronę
artur13
Wita. Zainstalowałem sobie Kroax na mojej stronie www.mediasite.cba.pl i niestety mi nie działa. Poprawka, działa mi ale niestety jak dodaje film i wypełniam cały formularz i chcę obejrzeć ten film to ładuje się w nieskończoność. Śrubowałem już wszystkich sposobów naprawy tego błędu jakie znalazłem na forum mi. jak dodaje film z youtube to dodawać .999 lub zmienić albo usunąć linie 4 w pliku kroax_center_panel.php i nic. Więc z tego powodu wpadło mi do głowy że może panowie którzy są w tym pocykani stworzą mi jakiś nowy mod ponieważ w tym kroax i wygląd mi za bardzo nie pasuje. Chciałbym żeby w tym nowym modzie dodawania filmów była możliwość łatwego dodawania filmów z dysku i linku do filmów z youtube itp. i żeby zarówno użytkownicy jak i administratorzy mogli dodawać filmy w łatwy sposób. Więc byłbym wdzięczny za wykonanie takiego modu.

P.S. Jeśli trzeba jakieś informacje o themie albo coś w tym stylu to pisać a ja wszystko podam bo zarazie nie wiem czy jest potrzebny bo się na tym za bardzo nie znam.

Z góry wielkie dzięki wykonawcy moda i pozdrawiam wszystkich serdecznie.

PW od moderatora:
  1. Zmiana nazwy tematu - Pieka 11.04 - 20:33
  2. Przeniesienie tematu - Pieka 11.04 - 20:33

Edytowane przez artur13 dnia 11.04.2009 21:04:53

http://metin2poradz.cba.pl/downloads.php
Wścibski Gość
Dodany dnia 25.11.2024 22:38:48
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
radomoaza
Nie wiem co wam się dzieje z tymi Kroaxami ale mi działa wyśmienicie. Może nie masz ustawionych chmodów 777 w folderze "uploads". Co do ścieżki to np. /infusions/the_kroax/uploads/movies/xyz.flv w "Link do pliku:". Pisanie nowego moda to głupota...

artur13
Jeśli tobie działa to pomógł byś mi w zainstalowaniu i zmodyfikowaniu jeśli trzeba będzie ?? Byłbym ci bardzo wdzięczny.

http://metin2poradz.cba.pl/downloads.php
wojtita
Dołączam się do prośby mi też tak się dzieje.

Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl