ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 22

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,400
Najnowszy użytkownik: AlojzyBartek

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

Zbigniew@
17.11.2024 11:33:24
Nie ten grzeszy kto pije, ale ten, kto się nie upije.

JazOOn
16.11.2024 20:46:18
tja

Zbigniew@
15.11.2024 18:58:17
Kto pije, ten nie bije.

JazOOn
31.10.2024 20:49:47
Kto pije?

piterus
30.10.2024 19:45:48
I będziemy śpiewać: "Kiedy 20 blisko, przebadaj wszystko, przebadaj wszystko..." Pfft

Pobierz nową wersję
Pobierz podręcznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Drukuj temat
Mini sklep użytkowników na stronie
MajkelxD
Chciałbym stworzyć mini sklepik łatwy w użyciu ale nie wiem jak się za to zabrać.
Dodawanie przedmiotu było by proste jak dodanie np zdjęcia, a formularz zawierałby tytuł produktu, opis produktu, miniaturke zdjęcia produktu, cenę oraz wybór kategorii. To wszystko po dodaniu pokazywało by się na następnej stronie w postaci listy produktów gdzie widoczny jest tytuł a po wejściu cała reszta. Produkty moga się automatycznie dodawać lub mogą być wysyłane do akceptacji przez admina. Puzniej można by dorobić coś że w profilu użytkownika pokazują się jego produkty jak i panel wyświetlające ostatnio dodane.

Dla użytkowników którzy mają trochę wiedzy myśle że stworzenie takiego mini sklepu nie sprawi trudności ponieważ wydaję się prosciutki w wykonaniu a może być bardzo dobrym modułem w zastosowaniu. Pozdrawiam.

Wścibski Gość
Dodany dnia 25.11.2024 09:01:50
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
Pieka
Kolega czytal tematy przyklejone? http://www.php-fu...d_id=22580
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
MajkelxD
Tak miałem zainstalowane ten skrypt ale nie za bardzo przypadł mi do gustu więc pomyślałem nad stworzeniem małej modyfikacji takiego sklepiku jak opisałem. Może komuś się spodoba mój pomysł i coś z tego będzie.

zezol
Skoro pomyślałeś nad stworzeniem takiej wtyczki, to może zrobisz coś w tym kierunku? Bo samo się nie zrobi...
A skoro sam chcesz to robić, to dlaczeg kierujesz jakieś prośby do innych? Spróbuj sam coś robić, skoro już masz taka inicjatywę.
Nikt nie będzie ci podawał wszystkiego na tacy...

MajkelxD
Kolega cierpi na nadwrażliwość czy co?
Gdybym potrafił to już bym to miał zrobione.

Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl