Zobacz temat
Zmodyfikowany system zgłaszania błędów przez gości [v6]
|
|
piotrek199214 |
Dodany dnia 11.03.2009 13:55:37
|
Bywalec Postów: 977 Pomógł: 168 v7.01.05 Data rejestracji: 17.12.2007 21:05 |
W jakimś tam stopniu z edytowałem i dodałem kilka funkcji do modyfikacji sugesstion_box. Chcę udostępnić to użytkownikom dla starszej wersji CMS-a bo teraz jest coraz więcej tylko na nową wersje. Co dodałem: - Goście mogą informować o błędach na stronie - jeżeli gość wysyła zgłoszenie musi podać Imię i Nazwisko, oraz pobierane jest jego IP. - szybki dostęp do edycji zgłoszenia - szybki dostęp do kasowania - po wysłaniu zgłoszenia status od razu zmienia się na Oczekuje - ikonkę Co zostało skasowane: Nie ma odpowiedzi [textbox] (typu co co skasowaliśmy, podziękowanie itp) jest tylko wybór z 4 opcji ze statusu (Nie wykryto błędu, Trwają prace nad poprawą błędu, Błąd został poprawiony, Zbyt mało informacji o błędzie) Nie wiem czy kod ma jakieś luki, ale warto zobaczyć. I nie wiem jak jest z generowaniem zapytań (czy generuje dużo, czy normalnie). Dużo nie ma ale dla kogoś może to być coś co potrzebuję dlatego ujawniam. Może w najbliższym czasie dodam informacje na PW że administracja odpowiedziała na zgłoszenie. Pozdrawiam
piotrek199214 dodał/a następującą plik:
Edytowane przez piotrek199214 dnia 11.03.2009 13:57:28 Pomogłem Ci? Wystarczy podziękować i oznaczyć post jako pomocny Tanie tworzenie wtyczek, masz problem napisz. |
|
|
Wścibski Gość |
Dodany dnia 24.11.2024 20:52:08
|
Pan Kontekstualny Postów: n^x Data rejestracji: Zawsze |
|
IP: localhost |
Przejdź do forum: |