ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 48

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,400
Najnowszy użytkownik: AlojzyBartek

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

Zbigniew@
17.11.2024 11:33:24
Nie ten grzeszy kto pije, ale ten, kto się nie upije.

JazOOn
16.11.2024 20:46:18
tja

Zbigniew@
15.11.2024 18:58:17
Kto pije, ten nie bije.

JazOOn
31.10.2024 20:49:47
Kto pije?

piterus
30.10.2024 19:45:48
I będziemy śpiewać: "Kiedy 20 blisko, przebadaj wszystko, przebadaj wszystko..." Pfft

Pobierz nową wersję
Pobierz podręcznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Drukuj temat
www.webps.pl - tutoriale photoshop
lupozo
Zapraszam na: www.webps.pl
Oczywiście czekam na uwagi i opinie.

Wścibski Gość
Dodany dnia 25.11.2024 00:37:18
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
emil90ck
Nie ma za bardzo co oceniać ponieważ na stronie mało co jest

Graficznie to może być tylko panel trochę za szeroki jak dla mnie

http://www.bluemoney.pl
Kinimodek
Osobiście też mam zamiar otworzyć podobną stronkę. Ta Twoja bardzo mi się podoba, przede wszystkim jest spójny i odpowiednio dobrany schemat kolorów. Przez to strona wydaje się być czysta, przejrzysta i łatwa w przeglądaniu. Jedyne co zostało do zrobienia, to oczywiście treść. Życzę powodzenia! Wink
stronghold_banner.jpg

portfolio2.jpg
|Tworzenie layout'ów, cięcie layout'ów, kodowanie layout'ów|

http://www.stronghold.unl.pl
Gander
To i ja swoje ocenię:
  1. Jak zwykle błędy zgodności HTML. HTML Validator znalazł 4 byki, natomiast The W3C Markup Validation Service znalazł aż 27...
  2. Nim bym wystartował ze stroną, utworzyłbym wpierw kilka artykułów no i nie tworzyłbym tak wiele kategorii, które są puste, gdyż robi to zły efekt
  3. Jedyny artykuł wydaje się być w porządku, pomijając jednak błędy ortograficzne i literówki: "przesówamy", "wyberamy","gradienta", brak przecinków i kropek
  4. Tak jak napisano w komentarzu - mogłeś uzyskać lepszy efekt (na przykład dając większe i wyrównane odstępy między rysunkami a tekstem)

Nie jestem mistrzem ortografii (mam dysortografię), ale potrafię pisać poprawnie. Jeśli tworzysz te artykuły w firefoksie to chyba masz włączone sprawdzanie pisowni? A jak nie masz firefoksa lub takiego modułu to zainstaluj go lub twórz w np Wordzie. Strona nawet mi się podoba, możliwe że będę zaglądał na nią gdy będzie zawierała więcej artykułów. Zapowiada się dobrze więc życzę Ci udanego pisania. Powodzenia!

PS. No nareszcie ktoś zrobił nieduże, czytelne logo Grin

gander.solutions
lupozo
Gander napisał/a:
[olist=1]Jak zwykle błędy zgodności HTML. HTML Validator znalazł 4 byki, natomiast The W3C Markup Validation Service znalazł aż 27...
Połowa już poprawiona, resztę jutro poprawie.

Nim bym wystartował ze stroną, utworzyłbym wpierw kilka artykułów no i nie tworzyłbym tak wiele kategorii, które są puste, gdyż robi to zły efekt
Tak zrobiłem, napisałem już wcześniej kilka, ale są napisane nie starannie, więc mała korekta. A kategorii dlatego tyle bo miało być 12 ludzi w ekipie, dodali 8 tutoriali, ale zostały one skopiowane z innych stron więc usunąłem.

Jedyny artykuł wydaje się być w porządku, pomijając jednak błędy ortograficzne i literówki: "przesówamy", "wyberamy","gradienta", brak przecinków i kropek
Pisałem go w 10 minut, by wo gule coś tam było.

Nie jestem mistrzem ortografii (mam dysortografię), ale potrafię pisać poprawnie. Jeśli tworzysz te artykuły w firefoksie to chyba masz włączone sprawdzanie pisowni? A jak nie masz firefoksa lub takiego modułu to zainstaluj go lub twórz w np Wordzie. Strona nawet mi się podoba, możliwe że będę zaglądał na nią gdy będzie zawierała więcej artykułów. Zapowiada się dobrze więc życzę Ci udanego pisania. Powodzenia!
Robiony na szybko w edytorze html, i oczywiście posiadam takie narzędzie jak firefoks i sprawdza pisownię.

PS. No nareszcie ktoś zrobił nieduże, czytelne logo
Wszyscy narzekają że jest za proste i puste.

Ogólnie zrobiłem połowę thema (brak wbudowanych paneli), i musiałem się z kimś podzielić tą wiadomością, a że ostatnio jakoś mi support spasował i siedzę tu non stop, to napisałem.
PS. @Gander dzięki za tak wyczerpującą odp.

Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl