Zobacz temat
www.webps.pl - tutoriale photoshop
|
|
lupozo |
Dodany dnia 28.02.2009 18:09:47
|
Początkujący Postów: 192 Pomógł: 18 Data rejestracji: 19.02.2009 18:55 |
Zapraszam na: www.webps.pl Oczywiście czekam na uwagi i opinie. |
|
|
Wścibski Gość |
Dodany dnia 25.11.2024 00:37:18
|
Pan Kontekstualny Postów: n^x Data rejestracji: Zawsze |
|
IP: localhost | |
emil90ck |
Dodany dnia 28.02.2009 18:45:06
|
Bywalec Postów: 376 Pomógł: 30 Ostrzeżeń: 3 v7.00.05 Data rejestracji: 25.07.2008 13:11 |
Nie ma za bardzo co oceniać ponieważ na stronie mało co jest Graficznie to może być tylko panel trochę za szeroki jak dla mnie |
|
|
Kinimodek |
Dodany dnia 28.02.2009 19:16:48
|
Początkujący Postów: 180 Pomógł: 3 Ostrzeżeń: 2 Data rejestracji: 29.10.2008 21:32 |
Osobiście też mam zamiar otworzyć podobną stronkę. Ta Twoja bardzo mi się podoba, przede wszystkim jest spójny i odpowiednio dobrany schemat kolorów. Przez to strona wydaje się być czysta, przejrzysta i łatwa w przeglądaniu. Jedyne co zostało do zrobienia, to oczywiście treść. Życzę powodzenia!
|Tworzenie layout'ów, cięcie layout'ów, kodowanie layout'ów| |
|
|
Gander |
Dodany dnia 28.02.2009 20:20:13
|
Bywalec Postów: 720 Pomógł: 37 Data rejestracji: 22.05.2005 23:17 |
To i ja swoje ocenię:
Nie jestem mistrzem ortografii (mam dysortografię), ale potrafię pisać poprawnie. Jeśli tworzysz te artykuły w firefoksie to chyba masz włączone sprawdzanie pisowni? A jak nie masz firefoksa lub takiego modułu to zainstaluj go lub twórz w np Wordzie. Strona nawet mi się podoba, możliwe że będę zaglądał na nią gdy będzie zawierała więcej artykułów. Zapowiada się dobrze więc życzę Ci udanego pisania. Powodzenia! PS. No nareszcie ktoś zrobił nieduże, czytelne logo |
|
|
lupozo |
Dodany dnia 01.03.2009 04:50:10
|
Początkujący Postów: 192 Pomógł: 18 Data rejestracji: 19.02.2009 18:55 |
Gander napisał/a: Połowa już poprawiona, resztę jutro poprawie.[olist=1]Jak zwykle błędy zgodności HTML. HTML Validator znalazł 4 byki, natomiast The W3C Markup Validation Service znalazł aż 27... Nim bym wystartował ze stroną, utworzyłbym wpierw kilka artykułów no i nie tworzyłbym tak wiele kategorii, które są puste, gdyż robi to zły efekt Tak zrobiłem, napisałem już wcześniej kilka, ale są napisane nie starannie, więc mała korekta. A kategorii dlatego tyle bo miało być 12 ludzi w ekipie, dodali 8 tutoriali, ale zostały one skopiowane z innych stron więc usunąłem. Jedyny artykuł wydaje się być w porządku, pomijając jednak błędy ortograficzne i literówki: "przesówamy", "wyberamy","gradienta", brak przecinków i kropek Pisałem go w 10 minut, by wo gule coś tam było.Nie jestem mistrzem ortografii (mam dysortografię), ale potrafię pisać poprawnie. Jeśli tworzysz te artykuły w firefoksie to chyba masz włączone sprawdzanie pisowni? A jak nie masz firefoksa lub takiego modułu to zainstaluj go lub twórz w np Wordzie. Strona nawet mi się podoba, możliwe że będę zaglądał na nią gdy będzie zawierała więcej artykułów. Zapowiada się dobrze więc życzę Ci udanego pisania. Powodzenia! Robiony na szybko w edytorze html, i oczywiście posiadam takie narzędzie jak firefoks i sprawdza pisownię.PS. No nareszcie ktoś zrobił nieduże, czytelne logo Wszyscy narzekają że jest za proste i puste.Ogólnie zrobiłem połowę thema (brak wbudowanych paneli), i musiałem się z kimś podzielić tą wiadomością, a że ostatnio jakoś mi support spasował i siedzę tu non stop, to napisałem. PS. @Gander dzięki za tak wyczerpującą odp. |
|
Przejdź do forum: |