Zobacz temat
Info o użykowniku i wyśrodkowanie linków w skórce Smartbluev2
|
|
pixiproject |
Dodany dnia 08.02.2009 14:32:15
|
Przedszkolak Postów: 28 Ostrzeżeń: 1 Data rejestracji: 08.02.2009 14:09 Złamana licencja |
Witam, Ostatnio zająłem się edycją skórki SmartBluev2, tak aby spełniała moje oczekiwania. Mój problem polega na tym, że nie wiem: *gdzie odnaleźć kod odpowiedzialny za linki w menu poziomym (chcę je wyśrodkować)? , *jak dodać informacje o użytkowniku (nazwa, "edytuj profil", "pomoc", "wyloguj" lub gdy jest nie zalogowany tylko "pomoc", "zaloguj") w header (rys. poniżej) ? , *dlaczego aby przewijany panel z banner'ami i ostatnio dodane fotografie mógł działać muszę najechać na niego ? Myślę, że dosyć szczegółowo opisałem, gdzie są moje opory. Z góry dziękuję. Jakby co zamieszczam link do mojej strony. http://projectsit... A poniżej mój header: PW od moderatora:
Edytowane przez pixiproject dnia 08.02.2009 15:36:09 |
|
|
Wścibski Gość |
Dodany dnia 25.11.2024 01:42:22
|
Pan Kontekstualny Postów: n^x Data rejestracji: Zawsze |
|
IP: localhost | |
Chemikpil |
Dodany dnia 08.02.2009 17:05:11
|
Bywalec Postów: 999 Pomógł: 54 Data rejestracji: 04.05.2008 21:46 |
Oj oj oj. Po rejestracji mogłeś poświęcić trochę czasu na szukanie a nie od razu zadawać pytania które już na forum były. Mówię tu o panelu logowania na topie. Co do pierwszego to w info znajdziesz w theme.php. Odpowiada za to id altlinkler. Oznacza to że musisz znaleźć w styles.css ten id i tam to zmienić. Drugie to temat jest przyklejony i to w dodatku na drugiej pozycji więc wystarczy poszukać. Trochę własnych chęci. Nie pisać na GG i PW w sprawach technicznych!
ChemikPil - blog (w nowej odsłonie) | ChemikPIL - My twitter |
|
|
pixiproject |
Dodany dnia 08.02.2009 18:30:09
|
Przedszkolak Postów: 28 Ostrzeżeń: 1 Data rejestracji: 08.02.2009 14:09 Złamana licencja |
Heh. Spodziewałem się takiej odpowiedzi. W sumie to mogłem wspomnieć, że przeszukiwałem i próbowałem się stosować do tego co jest wyjaśnione na forum, lecz żadnych rezultatów. A co do altlinler - już sam wcześniej do tego doszedłem, ale mimo edycji style.css (i wyczyszczeniu historii przeglądanych stron w FF) nie ma żadnych zmian w rozmieszczeniu linków w menu poziomym. Dzięki za chęci i nakierowanie. PW od moderatora:
|
|
Przejdź do forum: |