Nasza strona używa ciasteczek do przechowywania pewnych informacji na Twoim komputerze. Więcej na ten temat znajdziesz w naszej Polityce Prywatności.
Aby strona działała poprawnie, zaakceptuj nasze ciasteczka.
Szukam dobrego cms'a ( koniecznie darmowego ) , który ma posłużyć do wykonania strony do uploadu plików. W skrócie opisz do czego chciałbym aby służył. Mianowice mam zamiar zrobić stronkę na której każdy zarejestrowany użytkownik mógłby wrzucać pliki w wybranych kategoriach. Pliki do max. wagi 2mb i dobrze by się stało jak by była opcja ustawiania wielkości plików dla danej kategorii. Na stronie głównej chciałbym aby znalazły się statystyki typu: najczęściej uplodowana kategoria, ilość plików na serverze z odróżnieniem na kategorie i oczywiście za pomocą łatwych przejść użytkownik miał możliwość obejrzenia najlepszych plików z każdej kategorii ( tak chciałbym aby pliki można było też oceniać ( coś ala gwiazdki na youtube ) ). Z dodatkowych rzeczy fajnie jak by można było rozbudować stronę o inne języki przy łatwej ich zmianie ( PL , ENG, DE ).
Jeśli ktoś może pomóc i podać konkretne propozycje to z góry bardzo dziękuje. Jak coś nie zbyt jasno wytłumaczyłem proszę pytać.
Wiadomość doklejona:
ktoś pomoże ? bo zależy mi na czasie bo chce w miarę szybko otworzyć tego rodzaju stronkę