Zobacz temat
Obrazek grupy użytkowników pod avatarem na forum
|
|
Gru |
Dodany dnia 24.01.2009 22:57:14
|
Przedszkolak Postów: 19 Data rejestracji: 22.05.2007 23:14 |
Witam, mam problem z grupami użytkowników na www.killzone.com.pl utworzyłem tam następujące grupy: Istniejące rangi # Tytuł Dostępna dla Obraz Wymagana ilość postów 1 Admin Serwera Moderatorów 0 2 Head Admin Głównych administratorów 0 3 Administrator Administratorów 0 4 Nowicjusz Użytkowników 0 5 Stały bywalec Użytkowników 50 6 Wierny Użytkowników 100 7 Nałogowiec Użytkowników 250 8 Fanatyk Użytkowników 400 9 Ziomal Użytkowników 500 Myślałem ze "forum ranks" i grupy użytkowników są połączone, ale najwyraźniej byłem w błędzie. Admini maja mieć status ADMIN - tych jest 3 Moderatorzy powinni mieć status MODERATOR - tych jest 4 Admini Serwera powinni mieć status ADMIN SERWERA - jakieś 13 osób Na razie działa to tak że aby uzyskać grupę użytkowników z podpisem Admin Serwera musiałem dać im status moderatora. Sami jako grupa nie mieli tych obrazków. Niemniej jednak nie chce tak tego zostawiać bo są w jednej grupie z moderatorami forum. Ba część nawet nie powinna być moderatorami forum. Dodatkowo ich status jako "admin serwera" jest widoczny tylko w tych działach forum którymi moderują (są 3 działy do moderacji tylko prze adminów) i jeśli któryś z nich coś napisze to ma tam status wynikający z liczby postów. Jak to rozwiązać? P.S. oczywiście to jest PHP-Fusion 7.00.3. PW od moderatora:
Edytowane przez Pieka dnia 24.01.2009 23:12:55 |
|
|
Wścibski Gość |
Dodany dnia 25.11.2024 02:52:16
|
Pan Kontekstualny Postów: n^x Data rejestracji: Zawsze |
|
IP: localhost |
Przejdź do forum: |