Zobacz temat
Menu pod logiem, a jego podkategorie w nawigacji
|
|
superlans |
Dodany dnia 29.12.2008 13:47:17
|
Przedszkolak Postów: 6 Data rejestracji: 18.02.2008 04:46 |
Witam. Jestem w trakcie robienia strony pewnego stowarzyszenia i kobieta ktora dala mi wzor jak mniej wiecej strona ma wygladac zazyczyla sobie by menu bylo pod logiem, a podkategorie po kliknieciu pokazywaly sie w nawigacji. Nie mam pojecia jak to zrobic i czy wogole da rade cos takiego zrobic. Jesli nie zrozumieliscie o co kaman to postaram wam sie to jakos lepiej opisac. ____________________________________________________ LOGO [START] [O NAS] [DZIAŁALNOŚĆ] [PROJEKTY] [WSPÓŁPRACOWNICY] [KONTAKT] |NAWIGACJA| (no i teraz tak.... Klikamy np. [O NAS] i w nawigacji pokazują się podkategorie z tym związane.... klikamy [DZIAŁALNOŚĆ] znikają podkategorie związane z [O NAS] i pokazują się te które są podpisane do działalności.) W sekcji NEWS bez zmian. Chodzi tu tylko o to śmieszne Menu ____________________________________________________ Bardzo proszę o pomoc. Da rade coś takiego zrobić ? PS. Jeśli administracja/moderatorzy uważają ze temat został złe napisany to bardzo Przepraszam, ale nie wiem jak powinien wyglądać taki temat Wiadomość doklejona: hmm i nie da rady czegos takiego zrobic ?? kurcze mam czas do 8 stycznia zeby jakos zrobic to menu, a widze ze chyba nic z tego nie wyjdzie ;/ PW od moderatora:
superlans dodał/a następującą grafikę:
Edytowane przez superlans dnia 01.01.2009 12:16:08 |
|
|
Wścibski Gość |
Dodany dnia 25.11.2024 02:31:52
|
Pan Kontekstualny Postów: n^x Data rejestracji: Zawsze |
|
IP: localhost | |
macius42 |
Dodany dnia 01.02.2009 14:09:46
|
Przedszkolak Postów: 11 Ostrzeżeń: 1 Data rejestracji: 01.02.2009 13:49 |
Najprościej będzie tak: -panel administracyjny -zarządzanie treścią -dodatkowe strony Tworzysz treść nowej strony itd.itd. po kliknięciu zachowaj pojawia ci się link do tej strony np.:"viewpage.php?page_id=4" następnie -panel Administracyjny -zarządzanie stroną -nawigacja Tu masz istniejące linki nawigacyjne klikasz edytuj: - i możesz sobie zmienić nazwę linku - i podać link docelowy czyli np.:"viewpage.php?page_id=4" Nie wiem czy o to chodziło? Edytowane przez Pieka dnia 01.02.2009 16:45:19 |
|
Przejdź do forum: |