ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 32

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,400
Najnowszy użytkownik: AlojzyBartek

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

Zbigniew@
17.11.2024 11:33:24
Nie ten grzeszy kto pije, ale ten, kto się nie upije.

JazOOn
16.11.2024 20:46:18
tja

Zbigniew@
15.11.2024 18:58:17
Kto pije, ten nie bije.

JazOOn
31.10.2024 20:49:47
Kto pije?

piterus
30.10.2024 19:45:48
I będziemy śpiewać: "Kiedy 20 blisko, przebadaj wszystko, przebadaj wszystko..." Pfft

Pobierz nową wersję
Pobierz podręcznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Drukuj temat
Poszukiwany mentor PHP-Fusion
dag0me
Witam
Właśnie pracuje z kumplem nad nowym projektem strony który chce oprzeć o php fusion. Wiem jak zainstalować skrypt itp ale jednak potrzebuje kogoś z kim będę mógł skonsultować działanie niektórych wtyczek itp. Nie mogę zagwarantować jakiś wymiernych korzyści wynikających z tytułu pomocy przy powstawaniu strony, natomiast mogę obiecać że dołożę wszelkich starań aby ta osoba nie została zapomniana przeze nie i mojego kumpla. A w naszych słowach znaczy to wiele...
Tak więc proszę o rozważenie tej propozycji i czekam na mam nadzieje liczne oferty w tym temacie pozdrawam Smile

PW od moderatora:
  1. Przeniesienie tematu - Pieka 23.12 - 19:59

Wścibski Gość
Dodany dnia 25.11.2024 00:09:47
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
Grzes
Ja to powiem tak, mam tylko nadzieję iż zanim napisze tego posta nikt mnie nie uprzedzi.

Od dłuższego czasu przyjęło się traktować tego typu propozycje w sposób negatywny co mi się nie podoba. Wynika to jednak z faktu iż część osób szuka osłów do roboty co nie jest regułą ale tak jest odbierane.
Opiszcie coś więcej o przyszłym kształcie witryny. Przynajmniej o tematyce wspomnij.

Piszę to bo są święta Grin
Rozwińcie się trochę dla waszego dobra, już widzę 10 postów pod spodem w stylu "osła szuka", "a za ile?" (pomimo, że wspomniałeś o tym w poście), "już biegnę".
Jeśli jednak już ktoś się powstrzyma to z zasady zacznie w ten sposób myśleć a to już nie moje domysły a wzięte z praktyki Wink

Co mogę oddać od siebie aby post nie odbiegał w całości od wątku?
Polecam lekturę Poradnika. Co nieco tam znajdziesz.
Często najmądrzejszą odpowiedzią jest milczenie krzywy.gif

jantom
To co pisze Grzes, to prawda. Sam się na tym bardzo często łapię, ale to też wpływ praktyki - niestety, miałem takiego pecha, że jak raz dawałem palec, to nie jedną, nie dwie ręce potem chcieli, a mnie całego.

Wracając do tematu. Z tego, co widzę w pierwszym poście, to raczej nie potrzeba Wam mentora sensu stricte. Właściwie, to już możecie mieć takowego, nawet kilku-kilkunastu. To społeczność użytkowników PHP-Fusion. Każdy z nas zna się na czymś, niektórzy mają ciągoty w jedną stronę, inni w drugą. Pracując razem, tworzymy całkiem spory i wydajny kolektyw. Pytanie, jak go uruchomić? Proste, przeszukać nasze forum, ewentualnie zapytać na forum. To naprawdę działa. Tylko dajcie nam szansę*. I nie zrażajcie się, jeśli pojawi się gdzieś hasło Poradnik (co u nas oznacza +- RT(F)M/RT(F)FAQ).

* - Co przez to rozumiem? Dopływ odpowiednich danych - czyli konkretnie i jasno zadanego pytania, gdzie nie trzeba bawić się w zgadywanki, gdzie mamy podane niezbędne nam dane.
Edytowane przez jantom dnia 23.12.2008 23:23:40

http://jantom.info
dag0me
Przepraszam jestem nowy nie wiedziałem że sporo takich propozycji pada i jest odbierane aż tak negatywnie :/
Nie mogę za wiele zdradzać z projektu gdyż nie słyszałem o takim forum jeszcze (bynajmniej w Polsce) i chcemy być pierwsi. Nagrodą za takową pomoc miałaby być wyróżniająca się spoza tłumu userów ranga, na początek wydaje się być to małą nagrodą za pomoc udzieloną przez potencjalnego zainteresowanego, natomiast jeżeli wszystko poszłoby w odpowiednim kierunku być może za dalszą współpracę z nami otrzymywałby wynagrodzenie pieniężne.
Wiem że pisząc tematy na forum z problemem jaki stanął na mojej drodze jeżeli chodzi o php fusion i pomoglibyście, ale chciałbym aby forum powstało jeszcze w tym roku i dlatego potrzebuje szybkich odpowiedzi na moje pytania i konsultacje (chodzi mi o rozmowę na gg).
Wielu z was uważać może że idę na łatwiznę, może to i prawda. Sam w niektórych przypadkach nie trawie takich osób ale cóż. Może ktoś jednak będzie zainteresowany moją ofertą.

Jeszcze raz przepraszam za takowy temat jeżeli ktoś uważa że szukam jelenia to mogę jedynie prosić aby powstrzymał się od negatywnego komentowania tematu.

Pozdrawiam i życzę wesołych świąt Smile

Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl