Zobacz temat
Powiadomienie o edycji/aktualizacji newsa
|
|
BenLomax |
Dodany dnia 14.12.2008 17:34:10
|
Bywalec Postów: 426 Pomógł: 25 Ostrzeżeń: 1 Data rejestracji: 25.06.2008 09:48 |
Hej. Zacznę może od początku , na mojej stronie pisane są newsy które po po paru dniach zostają edytowane, tzn. dopisywana jest treść rozszerzona, którą można przeczytać po kliknięciu na czytaj więcej. Chciałbym w jakiś zmyślny sposób Newsa z wpisaną dodatkową treścią oznaczyć jako zaktualizowany - pokazywało by się to np przez określoną liczbę dni. Wymyśliłem takie coś: Dodatkowa opcja podczas pisania Newsa pod: []włącz komentarze []włącz ocenianie []aktualizacja Po zaznaczeniu - aktualizacja, wyświetlał by się przy temacie obrazek/napis Update/lub cokolwiek oznaczające aktualizację Newsa, przez np 5 dni, po tym terminie obrazek/napis by znikał. Podczas dołączania treści rozszerzonej pojawia się pod Newsem napis - czytaj więcej. Można by go skopiować (edytować locala) i "przekleić" do tematu jako - update, pozostaje kwestia czasu wyświetlania - to tylko takie moje teoretyczne spekulacje. Może macie inny pomysł jak to rozwiązać? Edytowane przez Pieka dnia 14.12.2008 18:28:11 |
|
|
Wścibski Gość |
Dodany dnia 24.11.2024 23:31:12
|
Pan Kontekstualny Postów: n^x Data rejestracji: Zawsze |
|
IP: localhost |
Przejdź do forum: |