Zobacz temat
Skórka dla portalu informacyjnego
|
|
GTW |
Dodany dnia 08.12.2008 15:48:30
|
Przedszkolak Postów: 84 Ostrzeżeń: 6 Data rejestracji: 11.10.2007 17:43 |
Witam Na wstępie proszę moderatorów w razie umieszczenia tego tematu nie tu gdzie trzeba o przeniesienie go w odpowiednie miejsce. Już przechodzę do tematu. Z nowym rokiem startuje z portalem informacyjnym mojego miasta i potrzebuję jakiegoś ciekawego wyglądu. Myślałem nad joomlą ale obsługa tych "skomplikowanych" układów okazała się za trudna. Dlatego pytam Was. Przeglądając różne serwisy informacyjne znalazłem ten www.dziennikwscho... Taki układ by mnie w zupełności satysfakcjonował. Czy znacie jakieś theme'y php-fusion, które byłyby podobne układem a dokładniej jego "skoplikowalnością" do tego który przedstawiłem powyżej ? Byłbym bardzo wdzięczny za wszelką pomoc. Pozdrawiam Wojtek T. Edytowane przez GTW dnia 08.12.2008 15:53:02 www.e-Poniatowa.pl - widzisz błędy ? chętnie przyjmę pomoc na PW - oczywiście $.
"Tu nie ma drogi Uzytkowniku demokracji, przykro mi..." |
|
|
Wścibski Gość |
Dodany dnia 24.11.2024 21:47:53
|
Pan Kontekstualny Postów: n^x Data rejestracji: Zawsze |
|
IP: localhost | |
DJPromo |
Dodany dnia 08.12.2008 18:03:07
|
Bywalec Postów: 630 Pomógł: 41 v7.02.07 Data rejestracji: 13.06.2006 18:51 |
Powiem ci tak jeśli ten serwis ma być oryginalny pod względem układu, wyglądu, materiałów na nim i oczywiście domeny nie wspominając już wiec Od razu zleć komuś wykonanie takiego własnego i oryginalnego Wyglądu Nie pytaj sie czy ktoś zna jakieś themy podobne bo pewnie są takie ale jeśli ma to być serwis na długie lata i oryginalny tak myśle to warto inwestować w to. Powodzenie Pomogłem Kliknij Pomógł
Życie to chwila zbyt krótka aby móc .... Życie to chwila / trzeba patrzeć i podziwiać |
|
|
GTW |
Dodany dnia 08.12.2008 18:10:18
|
Przedszkolak Postów: 84 Ostrzeżeń: 6 Data rejestracji: 11.10.2007 17:43 |
Masz w zupełności rację. Wiesz tylko, ze od czegoś trzeba zacząć a w dzisiejszych czasach krucho z kasą na starcie. Dochodzi jeszcze element obsługi takiego portalu. Miałem krótki epizod z joomla ale uwierz, że na moją i innych ludzi mizerną znajomość był po prostu za trudny dlatego chciałem coś spróbować pod kątem php-fusion i stąd moja prośba. Każdy od czegoś zaczyna. Pozdrawiam Wojtek T. Wiadomość doklejona: Witam Sorry, że podbijam temat ale okazało się, że wybrany przeze mnie cms inny niż PHP-Fusion to pomyłka. Proszę pomóżcie mi coś wybrać spośród gotowych wyglądów PHP-Fusion. Potem będę kogoś ewentualnie prosił aby pozmieniał wygląd ale na razie nie mam już żadnych funduszy dlatego muszę się zadowolić tym co jest. Proszę pomóżcie mi wybrać z tego co jest gotowy wzór PHP-Fusion najbardziej nadający się do portalu informacyjnego. Z góry wielkie dzięki Pozdrawiam Wesołych ! Wojtek T. Edytowane przez GTW dnia 26.12.2008 16:00:56 www.e-Poniatowa.pl - widzisz błędy ? chętnie przyjmę pomoc na PW - oczywiście $.
"Tu nie ma drogi Uzytkowniku demokracji, przykro mi..." |
|
Przejdź do forum: |