Zobacz temat
Jak oceniasz moje dzieło? | ||||||||||||||||||||
|
www.prezent.webbest.pl - łańcuszek w formie www
|
|
ptq |
Dodany dnia 29.11.2008 08:53:21
|
Przedszkolak Postów: 19 Ostrzeżeń: 1 Data rejestracji: 21.11.2008 19:07 ZBANOWANY: Dożywotnio |
www.prezent.webbe... Dziewczyna podsunęła mi pomysł aby można było rozsyłać prezenty lub życzenia drogą komunikacji elektronicznej. Oczywiście pomysł mi się spodobał bo uwielbiam tworzyć kod który ożywa. I tak etapami od projektu malusiej bazy przez rdzeń do końca, praca trwała 8h + 2h na poprawki merytoryczne i dodanie więcej fotek. Pierwszym ważnym zagadnieniem było rozważyć czy będzie potrzebny kontakt z osobą rejestrującą się, no i po chwili wyszło że nie, bo po co, chce korzystać niech korzysta bez żadnego narażania się na spam i takie tam. Później głowiłem się nad metodą punktowania i wybrałem tylko IP, może to zły wybór bo osoby mające zmienne IP mogą nabijać sobie punkty ale nie chciało mi się dodawać cookies właścicielowi by blokowało jego oddawanie głosów lenistwo... Inną rzeczą nad którą się teraz zastanawiam jest, czy napisać panel administratora, przez który będę dodawał nowe foty i dzielił je na kategorie Ale przy tak małej stronce bardzo wątpię czy coś takiego powstanie |
|
|
Wścibski Gość |
Dodany dnia 25.11.2024 00:44:15
|
Pan Kontekstualny Postów: n^x Data rejestracji: Zawsze |
|
IP: localhost |
Przejdź do forum: |