Zobacz temat
Nie mogę zmienić atrybutów zdalnych plików
|
|
exittt |
Dodany dnia 22.11.2008 01:47:49
|
Przedszkolak Postów: 24 Data rejestracji: 31.10.2008 14:19 |
Witam Problem taki jak w tytule ... Otóż jedną stronę, którą mam na serwerze xgame.pl bez problemu zainstalowałem skrypt, zmieniłem atrybuty przez Total CMD i wszystko było oki. Problem pojawił się, gdy chciałem to samo zrobić na serwerze republiki.pl - konto PRO więc powinno być ok. Strona nie jest moja, lecz pewnego stowarzyszenia dla którego robiłem stronę najpierw w html, lecz czas na zmiany. I tak wgrałem pliki na serwer (nie ma tam innych folderów typu "httpdocs" tak jak mam na serwerze xgame) I gdy połączyłem się z kontem przez TC, po zaznaczeniu pliku, kliknięciu itp ... wyskakuje komunikat "Nie mogę zmienić atrybutów zdalnych plików" i tutaj skończyła się moja zabawa Jeśli chodzi o serwer to mam wszystkie dane do niego i w sumie tylko ja z niego korzystam. Dodam też, że używałem opcji "szukaj" jak również wertowałem google... lecz nigdzie nie było takiego samego przypadku. Z góry dzięki za odp. Pozdrawiam PW od moderatora:
|
|
|
Wścibski Gość |
Dodany dnia 24.11.2024 21:41:23
|
Pan Kontekstualny Postów: n^x Data rejestracji: Zawsze |
|
IP: localhost | |
Grzes |
Dodany dnia 22.11.2008 08:13:51
|
Zaawansowany Postów: 1656 Pomógł: 42 Data rejestracji: 28.04.2005 20:28 |
Pisz do pomocy technicznej serwera. Może nie musisz zmieniać chmodów? Niech oni Ci wszystko wyjaśnią.
Często najmądrzejszą odpowiedzią jest milczenie
|
|
Przejdź do forum: |