Zobacz temat
Panel downloadu pokazujący kategorie i ilości plików
|
|
anr |
Dodany dnia 18.11.2008 13:22:15
|
Przedszkolak Postów: 16 Ostrzeżeń: 1 Data rejestracji: 19.04.2008 19:31 Złamana licencja |
Witam, mam portal, który dużą wagę przykłada właśnie do poszerzania zbiorów w Download. Wchodząc przez link do Download.php wszystko jest i działa sprawnie, więc nie w tym rzecz. Natomiast, mój serwis jest w 99% stworzony właśnie do udostępniania plików, a nie udzielenia informacji. Jednak przez sam fakt jednego tylko i wyłącznie linka na stronie " Download " nie udaje się nam przekazać całego sensu naszej strony. Piszemy Newsy i artykuły i ludzie częściej zaglądają tam, niżeli do zbiorów dla których istniejemy. Pomyślałem, żeby sam Download.php przenieść do Panelu bocznego. Jest moduł, który w Panelu wyświetla " Najczęściej pobierane pliki " albo " Ostatnio dodane elementy do Download " itp. Mnie właśnie interesuje coś podobnego, co wyświetlać się będzie w panelu bocznym. Dla przykładu pokażę strukturę : Po przeniesieniu Download.pho do panelu bocznego widoczne byśmy mieli jak w panelu wyżej : Po lewej - Nazwa kategorii Downloadu Po prawej - ilość elementów w Kategorii Myślę, że po " wyciągnięciu " całego downloadu na stronę główną do Panelu bardziej oddałbym sens naszego serwisu jak i przy okazji Zareklamował nasze zbiory. Jednak po 2 dniach namysłu nie udało mi się nic sensownego z tym wymodzić. Dlatego przechodzą " do źródła " skąd hostoria serwisu się zaczęła, może ktoś z was ma pomysł na rozwiązanie problemu. Może trzeba będzie napisać plugin do PHP-f ? Pozdrawiam PW od moderatora:
Edytowane przez Pieka dnia 18.11.2008 23:16:35 |
|
|
Wścibski Gość |
Dodany dnia 24.11.2024 19:23:04
|
Pan Kontekstualny Postów: n^x Data rejestracji: Zawsze |
|
IP: localhost | |
kefirek |
Dodany dnia 18.11.2008 21:27:22
|
Zaawansowany Postów: 1191 Pomógł: 418 Ostrzeżeń: 1 v6.00.xxx Data rejestracji: 06.04.2008 21:59 |
anr napisał/a: Po lewej - Nazwa kategorii Downloadu Po prawej - ilość elementów w Kategorii Zrobiłem tak jak chciałeś czyli po lewej masz nazwę kategorii a po prawej ile plików ma kategoria. Wklejasz ten kod w panel
Edytowane przez kefirek dnia 18.11.2008 21:32:07 |
|
Przejdź do forum: |