Nasza strona używa ciasteczek do przechowywania pewnych informacji na Twoim komputerze. Więcej na ten temat znajdziesz w naszej Polityce Prywatności.
Aby strona działała poprawnie, zaakceptuj nasze ciasteczka.
Heya....
Kurcze ale ten temat Galeria popularny ostatnio
No dobra nie przedlużam ..
jest temat .... dodam jeszcze tylko że nigdy nie miałem problemu z galerią na innych hostach (np. Lycos)
A Tu proszę .... pokusiło mnie na dhost.info
wszystko śmiga jak należy ale gdy próbuje dodać obrazek to wszystko jest ok .. ale gdy po zatwierdzeniu dadania nic się nie pojawia. Nawet żaden komunikat o błędzie poprosyu czyste tło ...
A gdy wchodzę w podgląd galerii to nie ma obrazka .. tylko standardowy imagenotfound .. przy dodawaniu obrazkow do galerii to samo
Kurcze co jest ... może to po stronie dhosta ?
chmod ustawione poprawnie. według zaleceń
na dhoscie nie ma bibliotek gd, ktore sa odpowiedzialnie m.in. za tworzenie miniatur mialem ten sam problem poszukaj platnych serwerow, niektore sa naprawde tanie i dobre.
pozdro
Rozumiem, że wątpliwości wzbudził text "chmod ustawione poprawnie. według zaleceń".
Przy instalacji Fusiona w momencie gdy sprawdza chmody .. wszędzie było zielone ok )
z tym samodzielnym tworzeniem miniatur nie probowalem ale raczej daj sobie spokoj, ja dhost olalem w necie mozna znalezc kupe przyzwoitych serwerow za naprawde male pieniadze. sam poszukalem i stronka smiga, nie musze sie juz martwic
pozdro