ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 26

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,400
Najnowszy użytkownik: AlojzyBartek

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

Zbigniew@
17.11.2024 11:33:24
Nie ten grzeszy kto pije, ale ten, kto się nie upije.

JazOOn
16.11.2024 20:46:18
tja

Zbigniew@
15.11.2024 18:58:17
Kto pije, ten nie bije.

JazOOn
31.10.2024 20:49:47
Kto pije?

piterus
30.10.2024 19:45:48
I będziemy śpiewać: "Kiedy 20 blisko, przebadaj wszystko, przebadaj wszystko..." Pfft

Pobierz nową wersję
Pobierz podręcznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Polski Oficjalny Support PHP-Fusion » PHP-Fusion v5.00-v6.01 Support » Błędy i korekty
 Drukuj temat
ktos skasowal wszystkie wpisy z forum
niebieski
No wlasnie - byly i nie ma.
Wchodzi sie do forum pokazuje kto napisal ostatniefgo ale klikajac na post - pokazuje, ze jest puste. W bazie danych CZYSTO. Tylko zostaly kategorie FOR.

Czyzby wlam?

Wścibski Gość
Dodany dnia 25.11.2024 09:05:44
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
niebieski
mysle, ze ma to cos wspolnego z tym ulepszeniem, zeby kasowac posty bez edycji tylko przyciskiem.
Gosc kasowal z palca wpisujac komende do kasowania

niebieski
Zauwazylem, ze ten ktos kasuje wszystkie posty z poziomu jaki sam reprezentuje (uzytkownik). Tak jakby mogl je edytowac, bo sa jego. A kategoria forum, gdzie moga pisac admini jest nie do ruszenia.

To chyba luka w forum. Wiec ja zglaszam. Nie ma ona nic wspolnego z modyfikacja forum, bo ja usunalem i wgralem CZYSTE forum. I znowu ktos to zrobil. A WIEC UWAGA - FORUM MA BLEDY

Wooya
niebieskosc napisał/a:
Zauwazylem, ze ten ktos kasuje wszystkie posty z poziomu jaki sam reprezentuje (uzytkownik). Tak jakby mogl je edytowac, bo sa jego. A kategoria forum, gdzie moga pisac admini jest nie do ruszenia.

To chyba luka w forum. Wiec ja zglaszam. Nie ma ona nic wspolnego z modyfikacja forum, bo ja usunalem i wgralem CZYSTE forum. I znowu ktos to zrobil. A WIEC UWAGA - FORUM MA BLEDY

Dziwne. Nic takiego nie zauwazylem. Nie modowales forum czasem?
... Pomagam tylko przy najnowszych wersjach PHP-Fusion ...
koder_1.png

niebieski
mam czyste forum + mod gg i tlen + skype + forum_threads_list_panel + forum_threads_panel Smile tych 2ch ostatnich nie uzywam - siedza tylko w infusions

niebieski
nie wiem czy komenda w stylu wywaluje to /forum/id_post=3#action=delete dokladnie nie pamietam, gdziej ja zapisalem, ale wiem, ze w logach pojawila sie ta komenda - na 100% nie wpisana przez nikogo (admin, moderator)

Wooya
Kurde! Zgadza sie! Uwaga! Jest dziura w PHP-Fusion! Jezeli zarejestrowany uzytkownik wyda odpowiednia komende (nie napisze, bo ktos wykorzysta) to post zostanie skasowany! Zglosilem do Digitanium.
Edytowane przez Wooya dnia 26.08.2005 12:34:25
... Pomagam tylko przy najnowszych wersjach PHP-Fusion ...
koder_1.png

niebieski
No to fajnie, ze moglem pomoc. W zasadzie moja strona ma takich "dupkow" co tylko szukaja, zeby cos zrypac. Moze zaraz sie okaze, ze jest wiecej dziur.

Narazie zrobilem tak, ze stworzylem grupe do niej dodalem ludkow tych co jestem piewien a w kategoriach forum dalem, ze tylko ta grupa moze pisac. No i czekam czy ten ktos polozy czy nie Smile

Nadal chce przylaczyc sie do was - jak to zrobic? Smile

as
niebieskosc napisał/a:Nadal chce przylaczyc sie do was - jak to zrobic? Smile

Jeśli chodzi Ci o Fusionowo nakręconych, to już jesteś w rodzinie - specjalnych aktów adopcji tu nie ma. Jesteś bystry... to widać. Teraz pytanie tylko, czy jesteś jeszcze cierpliwy ?. Admini zauważyli pewnie Twoje ostatnie posty i z uwagą będą się przyglądać Twoim dalszym poczynaniom. Gdyby można było wejść do grona Adminów (Moderatorów) tak jak do klubu golfowego (zapisać się i wyłożyć kasę), to pewnie całe to Forum stało by się drugą Brukselą - sami urzędnicy administracyjni... Pewnie przyjdzie taka chwila (w Twoim wypadku dość szybko - to widać), że dostaniesz e-maila akcesyjnego od Aroxa, a ja będę pierwszym, który złoży Ci stosowne gratulacje...
as

JazOOn
Wooya napisał/a:
Kurde! Zgadza sie! Uwaga! Jest dziura w PHP-Fusion! Jezeli zarejestrowany uzytkownik wyda odpowiednia komende (nie napisze, bo ktos wykorzysta) to post zostanie skasowany! Zglosilem do Digitanium.

wypadało by od razu pomyśleć nad stosowną łatką Smile może szybciej niż digitanium, bo on ma teraz 6.200 na głowie

as
JazOOn napisał/a:wypadało by od razu pomyśleć nad stosowną łatką Smile może szybciej niż digitanium, bo on ma teraz 6.200 na głowie

He!, he!... speed Grześ z eXtreme już to opracował. Wejdź, pobieraj, instaluj, komentuj...
as

JazOOn
rozumiem, że błąd ten dotyczy wersji 6.106?

Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl