ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 24

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,400
Najnowszy użytkownik: AlojzyBartek

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

Zbigniew@
17.11.2024 11:33:24
Nie ten grzeszy kto pije, ale ten, kto się nie upije.

JazOOn
16.11.2024 20:46:18
tja

Zbigniew@
15.11.2024 18:58:17
Kto pije, ten nie bije.

JazOOn
31.10.2024 20:49:47
Kto pije?

piterus
30.10.2024 19:45:48
I będziemy śpiewać: "Kiedy 20 blisko, przebadaj wszystko, przebadaj wszystko..." Pfft

Pobierz nową wersję
Pobierz podręcznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Polski Oficjalny Support PHP-Fusion » PHP-Fusion v5.00-v6.01 Support » Modyfikacje skryptów
 Drukuj temat
ankieta dla niezalogowanych - możliwość dodania html
kidler
Witam. Mam moda nakieta dla neizalogowanych i potrzebuję dodawać w opcjach html. Da się jakoś to zrobić?

www.smsik.info
Wścibski Gość
Dodany dnia 25.11.2024 05:42:42
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
as
kidler napisał/a:
Witam. Mam moda nakieta dla neizalogowanych i potrzebuję dodawać w opcjach html. Da się jakoś to zrobić?

Jaki Ty jesteś wyrazisty Kidler... opcjach jakich ? - administracyjnych ?, czy w pliku ip_poll_panel.php ?. Bo jeśli w pliku, to tak (choć może nie wszystkie znaki html będą tolerowane - nie wiem). W zarządzaniu wtyczkami infusions nie zauważyłem takiej opcji dla ip_poll_admin.php.
as

kidler
Dodaje poprzez wtyczkę infusion pytanie Jaką grafikę wybrać dla strony i w odpowiedziach chcę dać linki do poszczegulnych grafik, tyle że html jak tam dam to nie działa, a chcę żeby np. był napis Grafika 1 i po kliknięciu na napis przenosiło człowieka do obrazku z grafiką.

//Shaolin: Dodaję ankiety poprzez wtyczkę infusion. Chcę dodać pytanie "Jaką grafikę wybrać dla strony" i przy poszczególnych odpowiedziach dodać linki do screenshotów. Tylko nie wiem, jak, bo ankieta nie przyjmuje HTML.

Siedziałam nad tym postem całe 30 sekund i jeszcze udało mi się jakoś "normalnie" sformułować myśli... Dziwne, nie?

Edytowane przez Shaolin dnia 25.08.2005 10:39:31

www.smsik.info
as
O Boooże !... poddaję się
as

Pieka
kidler napisał/a:

Nie dasz rady wstawic kodu do pola tekstowego.
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
Shaolin
Albo podaj linki do obrazków jako tekst, albo przerób ankietę... Innego rozwiązania nie widzę :P.
working

Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl