Zobacz temat
Encyklopedia MOD - poszukuję
|
|
MarioKarabinier |
Dodany dnia 17.06.2008 12:13:44
|
Przedszkolak Postów: 7 Data rejestracji: 16.05.2008 09:35 |
Witam. Poszukuję moda, dzięki któremu uzyskam encyklopedię. Jednak nie o zwykłą encyklopedię chodzi. Mówiąc na przykładzie, chcę przygotować zbiór gier w postaci Encyklopedii. Jednak chciałbym, aby każda strona z wybraną grą miała linki do działów typu download, artykuły. Strony oczywiście chciałbym tworzyć z poziomu PA. Nie zadowalają mnie w tym przypadku STRONY DODATKOWE. Poszukuję edytora, dzięki któremu będą następujące pola do wypełnienia: -nazwa -logo -link do downloadu (każda gra miałaby utworzoną wczesniej kategorię) -link do artykułów -link do galerii -opis Chodzi mi głownie o to, że gdy najdzie potrzeba, to będę mógł zmienić stelaż takiej pozycji w encyklopedii, edytując jeden plik, będący schematem wyświetlania tego moda. Trudne to do wytłumaczenia, aczkolwiek bardzo mi potrzebne Szukałem już na forum czegoś takiego, jednak niestety nie znalazłem. Jeśli ktoś byłby skłonny przygotować takiego moda, mogę w zamian zaoferować reklamę na tymże portalu (kwestia do dogadania). Nie jest to portal-krzak, aktualne jego forum ma domenę .pl, poświęcony jest grom online, mamy wykupiony serwer do tych gier, ponad 100 użytkowników zebranych w 1,5 miesiąca. Zainteresowanych proszę wpisywać się tutaj, ew mail . Poprzez mail podam link do aktualnego forum przyszłego portalu. |
|
|
Wścibski Gość |
Dodany dnia 25.11.2024 05:23:13
|
Pan Kontekstualny Postów: n^x Data rejestracji: Zawsze |
|
IP: localhost | |
ICEK |
Dodany dnia 17.06.2008 12:22:18
|
Bywalec Postów: 658 Pomógł: 27 Data rejestracji: 22.09.2007 08:29 |