ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 30

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,400
Najnowszy użytkownik: AlojzyBartek

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

Zbigniew@
17.11.2024 11:33:24
Nie ten grzeszy kto pije, ale ten, kto się nie upije.

JazOOn
16.11.2024 20:46:18
tja

Zbigniew@
15.11.2024 18:58:17
Kto pije, ten nie bije.

JazOOn
31.10.2024 20:49:47
Kto pije?

piterus
30.10.2024 19:45:48
I będziemy śpiewać: "Kiedy 20 blisko, przebadaj wszystko, przebadaj wszystko..." Pfft

Pobierz nową wersję
Pobierz podręcznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Drukuj temat
www.uniawilkolaz.pl - (lubelska klasa A) nieoficjalna strona kibiców
atomek
Witam Wink
Zachęcony niektórymi wpisami postanowiłem dołączyć do grona wesołych twórców.
Napracowałem się ciut więcej niż kolega z tematu www.opinieallegro.net - serwis związany z allegro, ale zdaję sobie sprawę, że wielu oceni ten wątek jako falstart. Ja traktuję to zajęcie jako przyjemną zabawę i ciekawi mnie jak ludzie z większymi umiejętnościami zerżną mi tyłek Smile .
O ile w ogóle będzie im się chciało Pfft
www.uniawilkolaz.pl
Edytowane przez szymon dnia 17.06.2008 15:42:55

Wścibski Gość
Dodany dnia 25.11.2024 02:56:07
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
Piotrek
Tyłka Ci nie zerżnę, to tak na wstępie Cool
Strona mi się spodobała, jest bardzo bogata (dużo zdjęć, newsów..), dobry pomysł z filmikami. Świetne elementy flash. Ogólnie nie mam się do czego przyczepić, poprawić tylko nieprzygotowane działy i będzie OK. Pozdrawiam. Wink

sexyfacio
Na|pewno strona jest bardziej interesująca niż ta wyżej wspomniana przez @Piotrka www.opinieallegro.net (o jejciu to była parodia Shock ) . Wszystko w miarę, tylko jedyne co mi nie odpowiada w niej, to ten kolor background-u.

Pozdro Cool
Edytowane przez szymon dnia 17.06.2008 15:43:51

proton
Wszystko ładnie, poprawiłbym tylko w css tbl2, gdyż w nim jest za duże wcięcie (źle to wygląda w komentarzach) i dałbym do niego minimalnie ciemniejsze tło niż to na stronie.
Edytowane przez szymon dnia 17.06.2008 15:44:22

http://www.mortek.pl
atomek
Dzięki, że zechcieliście rzucić okiem Wink
Wszystkie mankamenty i niedociągnięcia wynikają z tego, że komputera używam dopiero trzeci rok i wszystkiego muszę się uczyć naraz. Na dodatek trzeba jeszcze co tydzień (w sezonie) pójść na mecz, złapać bramki, napstrykać zdjęć i to wszystko później przerobić. Tak więc wszelkie zmiany wyglądu strony muszą czekać na zakończenie rozgrywek. Ponadto skórkę przerabiam już któryś raz z rzędu i chyba się trochę pogubiłemPfft
No ale za rok, to może nawet wezmę udział w konkursie na najlepszą stronę w PHP-FusionGrin

Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl