ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 11

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,400
Najnowszy użytkownik: AlojzyBartek

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

Zbigniew@
17.11.2024 11:33:24
Nie ten grzeszy kto pije, ale ten, kto się nie upije.

JazOOn
16.11.2024 20:46:18
tja

Zbigniew@
15.11.2024 18:58:17
Kto pije, ten nie bije.

JazOOn
31.10.2024 20:49:47
Kto pije?

piterus
30.10.2024 19:45:48
I będziemy śpiewać: "Kiedy 20 blisko, przebadaj wszystko, przebadaj wszystko..." Pfft

Pobierz nową wersję
Pobierz podręcznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Polski Oficjalny Support PHP-Fusion » Podstawowe zagadnienia związane z PHP-Fusion » Przedszkole
 Drukuj temat
Po przeniesieniu na nowy serwer nie działają Nadesłane Materiały w PA
anna11968
Na wstępie witam i bardzo proszę o pomoc. Korzystałam z szukajki i już 3 dzień przeglądam forum próbuję waszych rad, ale mimo to nic nie pomaga, albo źle szukałam wiec proszę o linka. Mój problem : póki miałam php fusion na domowym serwerze wszystko było prawie ok(stary temat poczta, rejestracja, maile, ale można tą opcję wyłączyć) Gdy przeniosłam swój serwis na inny serwer to oczywiście każdy user może dodać linka, newsa, artykuł zdjęcie i ja to widzę w panelu admina, ale gdy naciskam nadesłane materiały otwiera mi się pusta strona. Od momentu przeniesienia nie mogę też sama dodać zdjęcia bo żadnego nie wiadomo z jakich przyczyn nie przyjmuje. Przestało też działać dodawanie reklamy w brotatorze nie otwiera się to czyli jest jakby powiązane tylko wszystkie porady tutaj na forum dane nie działają u mnie - niestety.Mam nadzieję, ze stopka pasuje bo wydaje mi się, ze tak chyba było w tym themie.
Przyznaję, że jestem kompletnym laikiem moje pierwsze spotkanie z php i mysq to własnie php fusion co widać po rejestracji krótka to znajomośc.Ludzie mi chcieli wrzucać fotki i przepisy, a ja im mówię, że nie będę mogła ich zatwierdzić.
Moze istnieje gdzieś na forum plik, w którym użytkownik dodaje artykuł, linka i od razu on się wpisuje. Próbowałam submit_1_2 , ale to też nie działa. Może ta baza jest zła? Poradźcie co mam robić. HELP!
Mój adres to: http://www.jedzon...l/news.php

A zmienić nazwę tematu to nie łaska? Ostatni raz to robię za Ciebie. Następnym razem będzie kosz i warn//bartek124

PW od moderatora:
  1. Zmiana nazwy tematu - bartek124 04.06 - 07:12

Edytowane przez anna11968 dnia 04.06.2008 18:02:41

http://www.jedzonko.biz
Wścibski Gość
Dodany dnia 25.11.2024 15:52:45
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
Spoczywaj w pokoju... wlodekp
Za zatwierdzanie nadesłanych materiałów odpowiada plik: administration/submissions.php może nadpisanie go oryginalnym z instalki posiadanej wersji, a wrecz skasowanie starego i wgranie nowego Ci pomoże?
Edytowane przez Pieka dnia 04.06.2008 19:42:18

wlodekp.europa.pl
anna11968
Dzięki wielkie!!! Choć nie wierzę, to naprawdę pomogło. Dziwi mnie tylko dlaczego stary plik nie działał, przecież go nie modyfikowałam. Oczywiście kliknęłam pomógł. Życzę wszystkim wszystkiego dobrego!!!Smile
Edytowane przez szymon dnia 04.06.2008 19:41:51

http://www.jedzonko.biz
Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl