ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 38

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,400
Najnowszy użytkownik: AlojzyBartek

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

Zbigniew@
17.11.2024 11:33:24
Nie ten grzeszy kto pije, ale ten, kto się nie upije.

JazOOn
16.11.2024 20:46:18
tja

Zbigniew@
15.11.2024 18:58:17
Kto pije, ten nie bije.

JazOOn
31.10.2024 20:49:47
Kto pije?

piterus
30.10.2024 19:45:48
I będziemy śpiewać: "Kiedy 20 blisko, przebadaj wszystko, przebadaj wszystko..." Pfft

Pobierz nową wersję
Pobierz podręcznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Drukuj temat
MOD Twoja reklama
alcapon
Istnieje taki modół Twoja reklama, czy ktoś wie jak go zmodyfikować aby po kliknięciu na obrazek użytkownik został przeniesiony na inną stronę. Coś jak blok "Sponsor serwisu" na tej stronie: po kliknięciu na obrazek przechodzimy na strone netlook.pl

www.alcapone.5gigs.com
Wścibski Gość
Dodany dnia 25.11.2024 00:06:48
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
Arox
1. Wejdz w Panel Admina otwórz Zarządzanie Stroną i wybierz: Panele. W polu "Tresć" wklej poniższy skrypt PHP, wstawiając adresy wg swoich potrzeb.
Obrazki (bannery) które mają być wyswietlane na stronie wrzuć do katalogu /images na twoim serwerze.

Pobierz kod źródłowy  Rozwiń Kod źródłowy

Edytowane przez Arox dnia 14.08.2005 17:33:08
Jestem poza zasięgiem ...

http://www.php-fusion.pl
alcapon
Thx działa.
Jeszcze 2 pytania.
1-Jak zrobić aby strona z reklamy otwierała się na nowej stronie?
2-Jak zrobić aby szerokość strony zmieniała sie w zależności od rozdzielczości w jakiej jest oglądana?
Z góry dzięki za pomoc

www.alcapone.5gigs.com
HanGmaN
co do rozdzielczosci strny wystarczy robic ja w % bo wtedy obojetnie jak jest zrobiona to przystosuje sie do rozdzielczosci uzytkownika; nie podajesz w px (pixelach) lecz w % (procentach) widht=100% cos w tym stylu

a co do otwierania w nowym oknie to dopisz do linki gdzie masz "href" komende: target='_blank' np <a href="www.mojastrona.pl" target='_blank'>Moja strona</a>
***®®***
WebPage -> Working();
***®®***

alcapon
To że można zrobić szerokość strony w procentach to wiem. Jednak to nie załatwia do końca sprawy. A wiec mam taki oto problem:
Mam ustawioną szerokość thema na 850px (nie na 100% bo wtedy forum głupio wygląda, jest duży ścisk w środkowej częsci strony). Jak wchodzę na moją stronę w rodzielczości 800*600 wszystko jest ok. Jednak przy rozdzielczości 1024*768 z prawej strony strony jest dużo pustego miejsca co wygląda nieładnie moim zdaniem. Dlatego chciałbym aby w rozdzielczości 1024*768 strona była szersza (np 100%)

www.alcapone.5gigs.com
alcapon
To że można zrobić szerokość strony w procentach to wiem. Jednak to nie załatwia do końca sprawy. A wiec mam taki oto problem:
Mam ustawioną szerokość thema na 850px (nie na 100% bo wtedy forum głupio wygląda, jest duży ścisk w środkowej częsci strony). Jak wchodzę na moją stronę w rodzielczości 800*600 wszystko jest ok. Jednak przy rozdzielczości 1024*768 z prawej strony strony jest dużo pustego miejsca co wygląda nieładnie moim zdaniem. Dlatego chciałbym aby w rozdzielczości 1024*768 strona była szersza (np 100%)

www.alcapone.5gigs.com
HanGmaN
hmm jesli dobrze zrozumialem to masz cos takeigo iz widzisz strone od lewego gornego rogu przyczym po prawej stronie masz puste pole. jesli tak to mzoesz wyjsc z tego w jeden latwy sposob mianowicie centrujesz glowna tabelke(ki), po tym zabiegu bedziesz mial po lewej jak i po prawej rowny odstep tak jak naprzykald na tej stornie widzisz jest jakis odstep okolo 25px (tak na oko) to ty bedziesz mial podobnie. To bylo chyba p align="center" albo div center cos takiego kurcze dziure cos dzisiaj mam ale gdzies w jakims poradniku bedziePfft
***®®***
WebPage -> Working();
***®®***

Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl