Zobacz temat
[bootskin] Własnoręcznie zrobiony skin i użyta paleta kolorów
|
|
Marvin-Nekromanta |
Dodany dnia 20.05.2008 10:29:56
|
Początkujący Postów: 109 Data rejestracji: 15.08.2006 20:58 |
Witam! Mój problem wiąże się z tym plikiem .bootskin: WinClassic Sam go stworzyłem, iż niestety żaden z gotowych "obrazków" mi się nie podobał (głównie z powodu podawania w nim, że sys to Vista bądź XP - ten jest uniwersalny). Pod Windows'em w programie BootSkin wszystko ładnie się wyświetla, ale niestety inaczej jest w fazie rozruchu systemu. Wtedy to bootskin jest... jakby to powiedzieć: niebieski i nieciekawy. WIem, że wszystkiemu winne są zastosowane przeze mnie kolory (paleta), ale nie wiem co zrobić by wszystko było dobrze. I tu pojawia się moja prośba: Czy mógłby ktoś zmodyfikować dla mnie ten .bootskin i go upload'nąć na jakiś serwer lub po prostu udzielić mi wskazówek gdzie robię błąd? Z góry dziękuję za wszelką pomoc i pozdrawiam. ----------------------- Znalazłem pośrednie rozwiązanie Zmieniłem program z BootSkin na TuneUp 2008, który polecono mi na dobreprogramy.pl i wszystko pięknie działa. Jeżeli ktoś chce wykorzystać mój bootskin na swoim kompie to proszę bardzo PW od moderatora:
Edytowane przez Marvin-Nekromanta dnia 20.05.2008 11:24:09 |
|
|
Wścibski Gość |
Dodany dnia 25.11.2024 02:26:50
|
Pan Kontekstualny Postów: n^x Data rejestracji: Zawsze |
|
IP: localhost |
Przejdź do forum: |