ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 12

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,400
Najnowszy użytkownik: AlojzyBartek

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

Zbigniew@
17.11.2024 11:33:24
Nie ten grzeszy kto pije, ale ten, kto się nie upije.

JazOOn
16.11.2024 20:46:18
tja

Zbigniew@
15.11.2024 18:58:17
Kto pije, ten nie bije.

JazOOn
31.10.2024 20:49:47
Kto pije?

piterus
30.10.2024 19:45:48
I będziemy śpiewać: "Kiedy 20 blisko, przebadaj wszystko, przebadaj wszystko..." Pfft

Pobierz nową wersję
Pobierz podręcznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Polski Oficjalny Support PHP-Fusion » Podstawowe zagadnienia związane z PHP-Fusion » Przedszkole
 Drukuj temat
Powered by PHP-Fusion przy własnym themie?
Szapko
Czy "Powered by PHP-Fusion copyright © 2003-2008" trzeba umieszczać w skórce własnej roboty?
Edytowane przez Pieka dnia 11.05.2008 22:46:40

Wścibski Gość
Dodany dnia 25.11.2024 18:24:43
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
szymon
Zdecydowanie tak, ponieważ korzystasz ze skryptu PHP-Fusion. Jedynie nie musisz podawać informacji dotyczących autora theme/skórki, z wiadomych względów.
Edytowane przez szymon dnia 11.05.2008 22:14:44

www.zloteskrzydlo.pl
MeTeo
dan_0803 - w ogóle nie musisz tego umieszczać. O ile nie zmieniona została licencja nie masz obowiązku takowego, ale jeśli masz szacunek do autora i chcesz uzyskać tutaj pomoc powinieneś ją mieć.

Swoją drogą support powinien wytłumaczyć, że stopkę wypada mieć, a nie obierać pomoc...

Grzes
MeTeo napisał/a:
Swoją drogą support powinien wytłumaczyć, że stopkę wypada mieć, a nie obierać pomoc...

Ja już mówiłem, ktoś nie ma poszanowania dla autora skryptu dlaczego ja się mam produkować bo ktoś ma problem? No sorka ale tak już jest i pozostanie. Nie ma o czym dyskutować.
Często najmądrzejszą odpowiedzią jest milczenie krzywy.gif

MeTeo
No to w takim razie, ty możesz tej osobie nie udzielić pomocy, albo ew. pouczyć o tym, że nie pomożesz jak nie będzie miał szacunku dla autora. Ale dlaczego od razu tak "na głęboką wodę"?

Grzes
Mówiłem, dyskutować nie będę. Taka jest nasza decyzja. Może się to komuś nie podobać ale tak już zostaje.

m_i_n
A gdzie tu brak szacunku? Brak to by byl jakby wstawil tam swoje imie nazwisko, a tak, skoro nawet w licencji stoi ze zapis copyright wymagany nie jest.
Edytowane przez szymon dnia 12.05.2008 22:50:14

http://www.bbproject.net
Grzes
m_i_n napisał/a:
A gdzie tu brak szacunku? brak to by byl jakby wstawil tam swoje imie nazwisko, a tak, skoro nawet w licencji stoi ze zapis copyright wymagany nie jest.

I co w związku z tym? Muszę się powtarzać? Niewyraźnie piszę?
Edytowane przez Grzes dnia 12.05.2008 22:51:59

m_i_n
W zwiazku z tym wydaje mi sie ze nikt nie powinien prowadzic wlasnej polityki zwiazanej z egzekwowaniem w taki czy inny sposob czegos, czego nawet sama licencja nie wymaga - a co za tym idzie autor oprogramowania.

http://www.bbproject.net
Pieka
m_i_n napisał/a:
W zwiazku z tym wydaje mi sie ze nikt nie powinien prowadzic wlasnej polityki zwiazanej z egzekwowaniem w taki czy inny sposob czegos, czego nawet sama licencja nie wymaga - a co za tym idzie autor oprogramowania.

Nasza polityka jest taka, a nie inna i jak kazda strona mamy do niej prawo.
Kazdy z Was ma wolna wole i nikt nikogo nie zmusza do korzystania z tej witryny.
GNU/GPL stanowi o prawach autorskich, a nie dzialalnosci i wymogach stron, wiec to, co napisales nijak sie ma do tego.

Otrzymujecie ZA DARMO caly portal, pomoc, niejednokrotnie indywidualna, w dodatku nikt od Was nie wymaga klikniec, darowizn, czy regularnych oplat.
Dlatego bardzo Was prosze, nie sprzeczajcie sie z nami i zostawcie na stronach poprawne, czyli wlasciwie opisane i podlinkowane stopki.

Jako uzupelnienie dodam, ze nigdy jako strona, na ktorej znajdujecie pomoc nie wymagalismy od Was linkow zwrotnych, co widze bylo bledem i zostanie nadrobione w niedlugim czasie.
Ale o tym innym razem..
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl