ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 20

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,400
Najnowszy użytkownik: AlojzyBartek

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

Zbigniew@
17.11.2024 11:33:24
Nie ten grzeszy kto pije, ale ten, kto się nie upije.

JazOOn
16.11.2024 20:46:18
tja

Zbigniew@
15.11.2024 18:58:17
Kto pije, ten nie bije.

JazOOn
31.10.2024 20:49:47
Kto pije?

piterus
30.10.2024 19:45:48
I będziemy śpiewać: "Kiedy 20 blisko, przebadaj wszystko, przebadaj wszystko..." Pfft

Pobierz nową wersję
Pobierz podręcznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Polski Oficjalny Support PHP-Fusion » PHP-Fusion v5.00-v6.01 Support » Modyfikacje skryptów
 Drukuj temat
stopka i spacje
lolek1001
stopka - chyba edutuje sie ja w bazie danych mysql jakie tabliczki? Pfft nie mam dostepu do konta ftp a pliki pousuwalem :/

spacje - chodzi mi o to ze np. jak w artykuly mam 4 kategorie np.
eeee, wwwww, aaaaa, ddddd

to one nachodza na siebie i wyglada to tak
eeee wwww
opis... opis
aaaaaaa ddddd
opis.... opis....

jak zrobic takie cos zeby pomiedzy eeee opis... a aaaaa opis.... byl enter spacja, no odstep! zeby nie nachodzilo na siebie?? pomocy probowalem dawac jako opis taki br htmla ale nie dalo rady Sad

Wścibski Gość
Dodany dnia 25.11.2024 05:44:05
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
as
lolek1001 napisał/a:
stopka - chyba edutuje sie ja w bazie danych mysql jakie tabliczki? Pfft nie mam dostepu do konta ftp a pliki pousuwalem :/

eeee wwww
opis... opis
aaaaaaa ddddd
opis.... opis....

jak zrobic takie cos zeby pomiedzy eeee opis... a aaaaa opis.... byl enter spacja, no odstep! zeby nie nachodzilo na siebie?? pomocy probowalem dawac jako opis taki br htmla ale nie dalo rady Sad

lolek1001 mam propozycję... to jest Twój post, więc masz do niego prawa autorskie - rozumiem. Czy nie chcesz przypadkiem odstąpić mi swoich praw do tego postu za np. 100zł ?. Nie chcę być tajemniczym kupcem więc wyjaśnię... po uzyskaniu do niego praw autorskich przeflancuję go na konkurs, który jest organizowany w Tworkach na najdebilniej wyglądającą gazetkę ścienną w oddziele o charakterze zamkniętym. Pewność zdobycia pierwszej nagrody z publikacją tak idiotycznie napisanego postu wynosi 100%. Powiesz pewnie, że ja sam jestem debil... zgadza się i recht bydziesz mioł. Po przeczytaniu tego czegoś coś mi się w głowie zepsuło na iment...
Edytowane przez as dnia 07.08.2005 14:28:56
as

D@ri0
I znowu pełno wartościowa wypowiedz Pfft

<--- www.HFF.xt.pl --->
Hungry for Frags - Enemy Territory Clan

www.hff.xt.pl
lolek1001
jezeli chodzi wam o to ze chce usunac dopiske powerade by php-fusion to sie myslice ja chce dodac tam linki do innych stron, nie przeszkadza mi dopis ze jest oparte na pf o! o to chodzilo? to teraz pomozcie prosze.

D@ri0
Weź to napisz poprawnie - może ktoś cię zrozumie Pfft

<--- www.HFF.xt.pl --->
Hungry for Frags - Enemy Territory Clan

www.hff.xt.pl
Pieka
lolek1001 napisał/a:

eeee wwww
opis... opis
aaaaaaa ddddd
opis.... opis....

Powiedzmy, ze zrozumialem... Grin
Po kazdym arcie, w pierwszym okienku wstawiaj kilka razy <br>, az do uzyskania pozadanego efektu Smile
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl