ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 45

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,400
Najnowszy użytkownik: AlojzyBartek

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

Zbigniew@
17.11.2024 11:33:24
Nie ten grzeszy kto pije, ale ten, kto się nie upije.

JazOOn
16.11.2024 20:46:18
tja

Zbigniew@
15.11.2024 18:58:17
Kto pije, ten nie bije.

JazOOn
31.10.2024 20:49:47
Kto pije?

piterus
30.10.2024 19:45:48
I będziemy śpiewać: "Kiedy 20 blisko, przebadaj wszystko, przebadaj wszystko..." Pfft

Pobierz nową wersję
Pobierz podręcznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Drukuj temat
Nie działą forum :(
webmen
Witam zaisntalowałem fusiona w wersji 6 i nie działa mi forum dodaje nowe tematy i nie są w ogole wyswietlane, w PA widac te nowo dodane tematy a na stronie nie widac jaka moze byc przyczyna nie wyswietlania tematow ?

Wścibski Gość
Dodany dnia 25.11.2024 00:44:15
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
Pieka
Moze wystarczy przeladowac przegladarke?
Podaj adres strony, to zobaczymy Smile
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
webmen
www.mossad.web.fo...

nic z tego, jestem początkującym CMSy ale nie aż tak tempym Grin Grin Grin Grin, probowałem chyba juz wszystkie metody i nie działą Sad

as
webmen napisał/a:
Witam zaisntalowałem fusiona w wersji 6 i nie działa mi forum dodaje nowe tematy i nie są w ogole wyswietlane, w PA widac te nowo dodane tematy a na stronie nie widac jaka moze byc przyczyna nie wyswietlania tematow ?

Instytut Wywiadu i Zadań Specjalnych - Mossad jest powołany do zbierania informacji wywiadowczych, przeciwdziałania terroryzmowi i wykonywania specjalnych tajnych zadań. Koncentruje się głównie na działaniu w krajach arabskich i rozpracowywaniu różnych arabskich organizacji w świecie. Jest także odpowiedzialny za przerzucanie żydowskich uchodźców z Syrii, Iranu i Etiopii. Agenci Mossadu działają aktywnie w państwach dawnego Układu Warszawskiego, Europie zachodniej, USA a także w ONZ. Jako że jest to organizacja żydowska, nie cieszy się ona zbytnią estymą w państwach arabskich, których rodzimi hackerzy blokują a często crackują działanie stron internetowych mających cokolwiek wspólnego z tą organizacją (choćby tylko z nazwy), a w szczególności atakują fora dyskusyjne oparte na silniku PHP-Fusion...
as

webmen
No ale czy ty dobrze zrozumiałeś tematyke strony ?

strona zostałą stworzona z myślą o grze komputerowej " Call of Duty" Smile także co w tym złego jest ?

to nie jest ządna organizacja antyterrorystów tylko poprostu nazwa klanu jeden z gier wojennych Smile

czy cos jest w tym złego ?

as
webmen napisał/a:
No ale czy ty dobrze zrozumiałeś tematyke strony ?

Webmen, nie bądź taki sztywniak... spójż na mojego avatara, a dowiesz się czy dobrze zrozumiałem tematykę strony...
as

webmen
avart nie swiadczy o danej osobie wiec po co dałes taki topic ? ja chce sie tutaj czegos dowiedziec grzecznie a ty nie chcesz pomoc Frown

as
webmen napisał/a:a ty nie chcesz pomoc Frown...

Chcę... ale chęci to zamało. Potrzebna jest wiedza, a tej na straganie w dzień targowy nie kupisz... Sprawdź czy tematy, które utworzyłeś są przypisane do odpowiedniego forum (powinieneś je utworzyć najpierw). Może właśnie nie zachowałeś kolejności Forum/Temat/Post...
as

webmen
no to juz zabieram sie do roboty

webmen
no i nic z tego pokolei wypelnia mi nie dzala Sad

as
webmen napisał/a:
no i nic z tego pokolei wypelnia mi nie dzala Sad

Rozumiem, że robisz to w takiej kolejności:
1. Panel Admina/Forum/Dodaj Kategorię Forum i wpisujesz np. Ptaki a następnie klikasz na knefel Zapisz Kategorię
2. Ponownie Forum i klawisz F5, a po odświeżeniu się strony wpisujesz w okno Nazwa Działu Forum np. Ptaki śpiewające - dodajesz opis do tego działu np. Polskie ptaki śpiewające... w oknie Opis Forum, sprawdzasz czy w oknie Kategoria Forum widnieje nazwa Ptaki i w dwóch poniższych oknach są wpisy w kolejności Publiczne i Użytkownik i na koniec wciskasz knefel Zapisz Dział

Jeśli nie to pokasuj wszystko coś utworzył do tej pory na forum. Zrestartuj fusiona (najlepiej wyjdź z netu i wejdź ponownie) utwórz jakieś forum (z jakimś nowym działem) w Panelu Admina i zapisz - daj znać. Spróbuję się zarejestrować i coś napisać...
as

webmen
JUUUUUUUUPI

działa ! serdeczne dzieki AS ! SmileSmileSmileSmileSmileSmileSmileSmileSmileSmile

as
webmen napisał/a:
JUUUUUUUUPI

działa ! serdeczne dzieki AS ! SmileSmileSmileSmileSmileSmileSmileSmileSmileSmile

Nie o podziękowania tu chodzi (choć sprawia mi przyjemność fakt udzielenia pomocy i mile połechtało to moją dumę własną, której nieposiadam), ale o to aby ten, który ją otrzymał i rozwiązał w ten sposób swój problem - pozostawił info o sposobie jego rozwiązania, aby stało się to wskazówką dla innych potrzebujących... ot co...
as

Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl