Zobacz temat
Dodanie edycji profilu w WOB TEAM SYSTEM
|
|
Vallhalen |
Dodany dnia 24.04.2008 15:40:30
|
Początkujący Postów: 156 Pomógł: 2 Ostrzeżeń: 2 Data rejestracji: 05.11.2006 02:05 |
Witam używam wtyczki wob-team-system i mam pytanie. Teraz mam tam zakładke super admini, administratorzy, moderatorzy i mam pytanie jak dodac tam jeszcze jedna zakladke np redaktorzy i w jaki sposob uzytkownikom mianowanym jako redaktorzy umozliwic edycje swojego profilu tzn wstawienie zdjecia i napisanie textu ? Czyżby trzeba było dodac dodatkową grupe w ogole do strony? taka jak moderatorzy admini itp ? Czy to wystarczy zeby we wtyczce WOB pojawila sie dodatkowa zakladka redaktorzy ? Jesli mam racje to w jaki sposob dodac dodatkowa grupe redaktorzy tak żebym mogł w uprawnieniach ustawic tylko możliwośc pisania artykułów dla tych uzytkownikow ktorzy beda redaktorami ? ? Wiem, ze zawile to napisalem ale jakos nie potrafie slow znalezc XD Przepraszam z gory i jak co moge prostowac jesli cos bedzie niezrozumiale Pozdrawiam PW od moderatora:
Edytowane przez Pieka dnia 24.04.2008 18:25:45 Na odpowiedz nalezy czekać cierpliwie.... |
|
|
Wścibski Gość |
Dodany dnia 25.11.2024 07:24:31
|
Pan Kontekstualny Postów: n^x Data rejestracji: Zawsze |
|
IP: localhost |
Przejdź do forum: |