Zobacz temat
Kilka pytanek...
|
|
Deathscythe |
Dodany dnia 04.08.2005 19:38:29
|
Przedszkolak Postów: 45 Data rejestracji: 08.05.2005 15:26 |
Dobra teraz czas na pytania które nurtują mnie od jakiegoś już czasu . 1. Jak zrobić aby przed wejściem w dział download pojawiała sie stronka z tekstem "Dział ten zawiera tylko wersje demnostracyjne, które należy usunąć po 24h" a pod tym dwa linki "powrót" (wraca do strony głównej" i "wchodzę" wejście do działu download. Poza tym chciałbym aby do tej strony mozna było wejśc tylko jak sie ktos zarejestruje 2. Druga sprawa. Jak mogę wrzucać pliki gif do galerii, bo jak próbuję wrzucić jakis to wyskakuje mi tekst, ze plik musi byc w formacie jpg. Za wszelką pomoc z góry dziękuje Let the nightmare begin!!!
Pierwsza oficjalna strona o Gundam Wing [img]http://deathscythe27.w.interia.pl/b1.jpg[/img] |
|
|
Wścibski Gość |
Dodany dnia 25.11.2024 00:49:56
|
Pan Kontekstualny Postów: n^x Data rejestracji: Zawsze |
|
IP: localhost | |
D@ri0 |
Dodany dnia 04.08.2005 20:52:55
|
Przedszkolak Postów: 70 Data rejestracji: 03.05.2005 08:29 |
1. Sciągnij sobie wersje php-fusiona 6.00 i tam se wszystko ustawiasz, kto co ma sciągać ! 2. Czy możesz wrzucać gify to zalezy od twego serwa, i bibloteki GD. Ale wiemże większości tylko .jpg mozna wrzucać i chyba u ciebie też tak jest. |
|
|
Deathscythe |
Dodany dnia 04.08.2005 23:36:23
|
Przedszkolak Postów: 45 Data rejestracji: 08.05.2005 15:26 |
Co do odpowiedzi na pierwsze pytanie nei do końca mnie zrozumiałeś....chodzi o to, żeby przed stronę z działem download wrzucić stronkę, która wyświetla komunikat tak jak napisałem w oierwszym poście i przy okazji nadać jej widocznośc tylko dla uzytkownika....
Let the nightmare begin!!!
Pierwsza oficjalna strona o Gundam Wing [img]http://deathscythe27.w.interia.pl/b1.jpg[/img] |
|
|
Wooya |
Dodany dnia 05.08.2005 07:47:50
|
Zaawansowany Postów: 1449 Pomógł: 22 Data rejestracji: 30.01.2005 15:40 |
D@ri0 napisał/a: 1. Sciągnij sobie wersje php-fusiona 6.00 i tam se wszystko ustawiasz, kto co ma sciągać ! 2. Czy możesz wrzucać gify to zalezy od twego serwa, i bibloteki GD. Ale wiemże większości tylko .jpg mozna wrzucać i chyba u ciebie też tak jest. ad 2. Buhahahaha! Czy ty wogole wiesz o czym piszesz? ... Pomagam tylko przy najnowszych wersjach PHP-Fusion ... |
|
|
Wooya |
Dodany dnia 05.08.2005 07:59:25
|
Zaawansowany Postów: 1449 Pomógł: 22 Data rejestracji: 30.01.2005 15:40 |
Deathscythe napisał/a: Dobra teraz czas na pytania które nurtują mnie od jakiegoś już czasu :P. 1. Jak zrobić aby przed wejściem w dział download pojawiała sie stronka z tekstem "Dział ten zawiera tylko wersje demnostracyjne, które należy usunąć po 24h" a pod tym dwa linki "powrót" (wraca do strony głównej" i "wchodzę" wejście do działu download. Poza tym chciałbym aby do tej strony mozna było wejśc tylko jak sie ktos zarejestruje 2. Druga sprawa. Jak mogę wrzucać pliki gif do galerii, bo jak próbuję wrzucić jakis to wyskakuje mi tekst, ze plik musi byc w formacie jpg. Za wszelką pomoc z góry dziękuje :) Mysle, ze chodzi ci o cos takiego jak jest na www.phpfusion.org. Najlepiej zrobic sobie plik download.php z infem takim jak piszesz a nazwe oryginalnego zmienic na download2.php. Plik download moglby wygladac tak: Co do dostepu do dzialu download to ustwiasz go w panelu admina, kto ma miec dostep do czego. PS: w kodzie maga byc byki bo pisalem z palca ;) ... Pomagam tylko przy najnowszych wersjach PHP-Fusion ... |
|
Przejdź do forum: |