Zobacz temat
Podpięcie Laya Pod Fusion
|
|
Hardknox |
Dodany dnia 20.10.2004 13:05:13
|
Przedszkolak Postów: 1 Data rejestracji: 24.09.2004 22:40 |
Hmmm... no wlasnie Probowalem go podpinac pod nuke, porażka. Pomyślałem, że to Fusion to fajny cms, w sam raz pod taki malutki serwisik, ale stoje w martwym punkcie (a może to lenistwo) Mianowicie czy w Fusion można jakoś dział Recenzje dorobić ? Tylko tak aby spis tych recenzji był widoczny w bloku prawym Nom dobra wiem, że to nie ten dział, ale zapytam wprost: Jest ktoś tutaj kto potrafi w pełni podpiąć Lay pod Fusion , zeby wygladalo to tak dokladnie jak na moim lay ? http://www.xan.pl.../cyber.jpg Jesli ktos jest zainteresowany i potrafi sobie z tym dać rade, a w szczegolnosci prawymi blokami, bo ta linia przy blokach z prawej strony bedzie musiala znikac jak np wejdziemy do forum, wiecie o co chodzi Chetnie jakos sie dogadam, nie wiem reklama, or somethink else, bo to typowy privat serwis, ktory wczesniej stal na nuke. Gadu-Gadu: 2411776 Email: Proszę o kontakt PS. Lay oczywiscie objety prawami autorskimi (także jak zobacze go gdzieś jajka obetne ) A może ktoś potrafi takie coś pod inny CMS podpiąć ? Edytowane przez Hardknox dnia 20.10.2004 13:15:53 |
|
|
Wścibski Gość |
Dodany dnia 24.11.2024 19:43:53
|
Pan Kontekstualny Postów: n^x Data rejestracji: Zawsze |
|
IP: localhost | |
Riklaunim |
Dodany dnia 20.10.2004 17:06:18
|
Początkujący Postów: 244 Data rejestracji: 07.08.2004 10:53 |