ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 42

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,400
Najnowszy użytkownik: AlojzyBartek

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

Zbigniew@
17.11.2024 11:33:24
Nie ten grzeszy kto pije, ale ten, kto się nie upije.

JazOOn
16.11.2024 20:46:18
tja

Zbigniew@
15.11.2024 18:58:17
Kto pije, ten nie bije.

JazOOn
31.10.2024 20:49:47
Kto pije?

piterus
30.10.2024 19:45:48
I będziemy śpiewać: "Kiedy 20 blisko, przebadaj wszystko, przebadaj wszystko..." Pfft

Pobierz nową wersję
Pobierz podręcznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Drukuj temat
Polskie centrum Anno - www.anno.duu.pl
-RippeR-
Witam, chciałbym zaprezentować wam niedawno powstałą stronę na temat gier z serii Anno. Strona powstała kilka dni temu, więc niestety nie ma na niej dużo treści, dlatego więc na razie proszę o ocenę strony biorąc pod uwagę głównie lay. Proszę także o wspomnienie co wam się nie podoba, abym mógł to poprawić. Strona działa poprawnie:
- w pełni na: Mozilla Firefox 2.0 i wyżej
- w +95% na Internet Explorer 7.0
Niestety nie posiadam wersji 6.0 i starszych więc nie mam jak przetestować działanie strony na niej. Odnośnie adresu - jest tylko tymczasowy, gdyż za kilka(naście) dni planuję wykupić domenę.

Apel do graczy/fanów gry - potrzebujemy użytkowników oraz reklamy, aby "zaistnieć" na dobre w sieci, w której niestety stron o tej tematyce jest bardzo mało (zaledwie kilka), a większość z nich jest "taka sobie". Także dlatego stworzyłem stronę, aby wreszcie gracze tej wspaniałej serii gier mogli znaleźć odpowiedzi na swoje pytania oraz pomoc. W tym momencie trwają rozmowy pomiędzy anno.duu.pl a firmą Cenega Poland, która jest oficjalnym polskim dystrybutorem całej serii gier o tym tytule w sprawie współpracy, dzięki czemu będziemy mogli m.in. tworzyć konkursy z poważnymi nagrodami. Niestety jak już wspomniałem nie uda nam się to bez was! Przy okazji pragnę wspomnieć, iż poszukuję kogoś do redakcji - jeżeli jesteś fanem tej gry i uważasz, że dasz radę - napisz.

www.Anno.duu.pl

Pozdrawiam i z góry dziękuję za opinie i sugestie
Edytowane przez Pieka dnia 04.04.2008 20:58:03

Wścibski Gość
Dodany dnia 25.11.2024 03:06:33
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
Piotrroger
Plusy:
Fajny theme, płatny serwer.
Minusy:
Domena, mało treści, reklamy google już na samym starcie strony (proponuję tam wstawić brotator i wymieniając sie banerami z innymi stronami - reklamować swoją stronę().

userbar_sparta3.gif

http://spartabks.boo.pl
-RippeR-
Witam i dziękuję za sugestie Wink

Dzięki za opinię "fajny theme" Wink muszę przyznać, że się trochę nad nim napracowałem. Co do domeny to jak już wspomniałem zakupię w najbliższym czasie ową - niestety w tym momencie wszystkie moje fundusze przeznaczyłem na poprzednio stworzoną stronę oraz na jej reklamę. Co do brotatora -> to oczywiście będzie, niestety na razie nie mam się z kim wymieniać, ponieważ nawet google nie zdążyło jej zaindeksować.

Jak już wspomniałem dzięki za sugestie i opinię, oraz proszę innych userów o następne.

Pozdrawiam

Marvin-Nekromanta
No ja też muszę przynac, że theme fajne Grin
Serwer płatny, z tego co wyczytałem to serwerownia za zachodnią granicą...
Co do samej tematyki: Anno 1701 - ciekawa pozycja, chodź ja w nią nie zagram z powodu przedziału czasowego (wiekowego, historycznego) w którym toczy się rozgrywka... (nie ma to jak stare, dobre Age of Mythology)
Ogólnie mówiąc: Poczekamy i zobaczymy co z tego wyjdzie...

PS. Co do reklam google: mam AdMuchera i jestem "czysty" Grin
Edytowane przez Marvin-Nekromanta dnia 04.04.2008 21:55:54

-RippeR-
@Marvin-Nekromanta - masz rację, serwer w Niemczech Wink PS. Odnośnie tematyki, stronka jest o całej serii gier pod tytułem Anno - nie tylko 1701 Wink. Co prawda robiłem theme wzorując się na 1701 ponieważ jest najładniejsze pod względem graficznym, oraz na początku piszę arty o nim, bo chyba największy "popyt" na informacje z tej tematyki jest właśnie na tą część.

@Piotrroger - co do małej ilości treści to jak już wspomniałem strona liczy kilka dni zaledwie więc nie spodziewajcie się cudów Pfft

Przypominam o naborze do redakcji, oraz zapraszam do rejestracji.

jantom
Jedną rzecz bym zmienił - ten ciemny kwadrat koło pol w formularzu logowania. Wiem, że po zalogowaniu w tym miejscu wyświetla się awatar, ale przed zalogowaniem to takie zbytnio nie wiadomo co. Może go wywalić albo czymś zasłonić?

Powtórzę to, co mówili poprzednicy - wygląd strony jest naprawdę przyjemny.

A właśnie, pod Operą (9.27, ostatnia stabilna, wersja dla Windows) masz przesunięcie pomiędzy pierwszym wierszem buttonów, a drugim. Może zamiast twardych spacji skorzystasz z padding/margin?

Błedy walidatora są, myślę, że parę można spokojnie poprawić.

Zapału i użytkowników życzę Smile
Edytowane przez jantom dnia 05.04.2008 22:12:42

http://jantom.info
-RippeR-
1. Właśnie mam zamiar tam dodać znaczek zapytania lub np. figurę jakieś postaci z gry na czarno Wink ale na razie wolę dodać trochę treści niż "poprawiać" takie malutki "błędy".

2. Dzięki ;P

3. Niestety nie posiadam opery ale dzięki za wskazówkę Wink postaram się to poprawić i potem przetestuję na operze.

4. Dzięki wielkie Smile

Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl