ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 43

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,400
Najnowszy użytkownik: AlojzyBartek

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

Zbigniew@
17.11.2024 11:33:24
Nie ten grzeszy kto pije, ale ten, kto się nie upije.

JazOOn
16.11.2024 20:46:18
tja

Zbigniew@
15.11.2024 18:58:17
Kto pije, ten nie bije.

JazOOn
31.10.2024 20:49:47
Kto pije?

piterus
30.10.2024 19:45:48
I będziemy śpiewać: "Kiedy 20 blisko, przebadaj wszystko, przebadaj wszystko..." Pfft

Pobierz nową wersję
Pobierz podręcznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Drukuj temat
Netcraft Toolbar
Spoczywaj w pokoju... wlodekp
To nie tylko nowy bajerek, ale bardzo przydatna rzecz !http://toolbar.ne...om/install

wlodekp.europa.pl
Wścibski Gość
Dodany dnia 24.11.2024 22:24:09
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
MeTeo
Firefox 3 beta 4 nie zezwala na instalację, gdyż jak uważa - dostarcza niebezpieczne aktualizacje ;]

No to nie będziesz miał narzędzia pokazującego np jaki serwer-programowo obsługuje daną stronę i wiele innych.
Dziwne, że wiele usług na netcraft za ciężką kasę ma wykupionych wiele firm, raczej ich narzędzia są nastawione właśnie na zabezpieczenia, z tego żyją, nie sądzę więc by coś było niehalo. Twój wybór przeglądarki także, jest wiele wynalazków beta.

wlodekp.europa.pl
Piotrek
Fajna rzecz z tym serwerem, zainstalowałem na próbę na FF i ok Wink

MeTeo
Mi przeglądarka bardzo pasuje, co więcej jak na razie najszybsza Wink Choćbym nie wiem jak chciał to nie zainstaluje... Podejrzewam, że niekompatybilne tak więc tekst "1 or later" jest błędny Wink

A mnie nie interesuje szybkość przeglądarki, miałem do tej pory link do skryptu fiokware pokazywał dokładnie rodzaj serwera wersję php dodatki kodowanie strony, przestał być udostępniany przez wymienioną firmę,
Miałem go jednak w ulubionych i on link końcówka była netcragt.php.
Stąd ten toolbar u mnie .
Jak wspomniałem, bardziej interesują mnie narzędzia niż własna wygoda, zresztą i tak wiodącym będzie IE tak mnie oglądają, a błędy jest podanych ich email, zgłoś przy solidności tej firmy-odpowiedź bank jest także świetna szukajka ich i faq, gdzie np poczytałem, że opery nie suportują
Reasumując co kto chce, ja doskonałe narzędzie, Ty szybką przeglądarkę, każdy z nas kieruję się czymś innym i dokonuje SWOJEGO wyboru.

wlodekp.europa.pl
MeTeo
Kieruję się wygodą, stąd m.in. Gmail, łatwe zaznaczanie linków i inne dodatki a co więcej ułatwienia w postaci noscripta i adblockera co nie raz bywa zbawienne Wink Takie informacje są mi generalnie mało potrzebne. Fakt, czasem można by sprawdzić serwer i inne ale na dłużej nie znajduje to u mnie zastosowania. Co więcej - nie mogę zainstalować... No chyba, że na IE spróbuję... Smile

Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl