Nasza strona używa ciasteczek do przechowywania pewnych informacji na Twoim komputerze. Więcej na ten temat znajdziesz w naszej Polityce Prywatności.
Aby strona działała poprawnie, zaakceptuj nasze ciasteczka.
Witam.Mam taki problem.Zrobiłem stronę www z php-fusion.Wchodzę w panel admina-zarządzanie treścią-dodatkowe
strony.Wpisuje nazwe wybieram Dostęp dla Użytkownika to robię aby więcej ludzi się rejestrowało potem wybieram
do jakiej nawigacji ma się dołaczyć dodatkowa strona wyłaczam komentarze i ocenianie.Wylogowałem się aby
sprawdzić jak to będzie wyglądać.Ale to strasznie głupio wygląda,bo widac tylko nazwe panelu bez podkategori.
A kiedyś zrobiłem tak że była nazwa i nazwa podkategori ale jak się weszło w podkategorię to pisało że
dostęp mają tylko ci co się zarejestrowali a teraz mam tak podam taki przykład :
GTA IV :
GTA SA :
GTA VC :
a kiedyś miałem razem z podkategorią tzn. przykład :
GTA IV :
Zapowiedź
Informacje
Trailery
GTA SA :
Informacje
Recenzja
Kody
I jak np. weszłem w Kody to pisało że muszę się zarejestrować a teraz nie ma tego informacje,Recenzja,kody
tylko są same nazwy głowne tzn. GTA IV , GTA SA , GTA VC.Jeżeli się powtarzam to przepraszam ale nie chce
tego dziesięć razy tłumaczyć więc wytłuamczyłem jak najdokładniej się dało.
Proszę o szybką pomoc ! Robię bardzo dużą strone i potrzebuje natychmiastowej pomocy!