Zobacz temat
NFS layout
|
|
Matts |
Dodany dnia 22.03.2008 20:28:22
|
Przedszkolak Postów: 41 Pomógł: 3 Data rejestracji: 09.12.2007 11:19 |
Proszę o oceny poważne i konkretne . Tematyka mojej pracy to popularna gra NFS. Zapraszam do oceniania Link do pracy : http://img145.ima...me3xl1.png |
|
|
Wścibski Gość |
Dodany dnia 25.11.2024 02:39:47
|
Pan Kontekstualny Postów: n^x Data rejestracji: Zawsze |
|
IP: localhost | |
MeTeo |
Dodany dnia 22.03.2008 22:14:11
|
Bywalec Postów: 880 Pomógł: 23 Ostrzeżeń: 2 Data rejestracji: 14.12.2005 19:38 |
Konkretna? A proszę Cię bardzo 1 rzecz jaka mi się rzuciła na oczy (nie wiem czemu) to błąd w layoucie Mianowicie zapomniałeś skrócić warstwę Lewa strona, pod tą ścianą obdartą ;D Co do layoutu Bardzo ładny i oskryptowanie go byłoby bardzo efektowne ale mało praktyczny Mało jaki serwis z jedną belką się utrzyma Jest zbyt wiele treści i dodatków by zmieściły się w 1 belce... Chyba, że same informacje ale nie sądzę, że uda się tym utrzymać userów Tło newsa... Nie wiem jaki ty masz sposób na tego realizację... A jedyny który przychodzi mi do głowy to taki, który zeżre w cholerę transferu Tak samo te półprzeźroczyste paski na newsie... Ja bym się w .png nie bawił Theme fajnie wygląda jak nawigacja i news są równo... Nie sądzę by dało się to osiągnąć normalnie na www Tło - Ciekawe jak tą kwestie rozwiążesz na większej rozdzielczości (np. u mnie 1440...) No cóż Pod względem graficznym oprócz błędu w layoucie, najechaniu grafiki kategorii na linię, dziwne zakończenie newsa (kreska na dole) nie można się więcej do czego przyczepić I jeżeli chodziłoby tylko o tę ocenę to dałbym 9/10 - poprawiłbym trochę wykończenie brzegów czy tło... bo potem jest jednolite więc albo tak albo tak Ale jeśli patrzymy już na późniejsze oskryptowanie czy używalność to ocena solidnie spada... Patrząc na całokształt dałbym 6/10 żeby nie dać 5 Jednakże layout ładnie wykonany to 6 Pozdrawiam |
|
|
kamil000 |
Dodany dnia 23.03.2008 11:03:32
|
Przedszkolak Postów: 34 Data rejestracji: 18.07.2007 19:55 ZBANOWANY: Dożywotnio |
MeTeo - pociąć stronę pod fusiona czy zwykły html'owski szablon nie jest problemem. Zawodowiec potnie nawet taki. A po drugie matigck149 ma w podpisie ze je dostosowuje pod fusiona, wiec to on się będzie martwic czy mu sie to uda. A co do thema, nic dodać nic ująć. Może za parę lat też będę tworzyć coś tak pięknego ;D Chociaz.. w belcie gdzie pisze : "Tytuł: Kiedy nfs ps będzie w sprzedaży?" wyrózniłbym delikatnie "Tytuł" Ot, taka mała uwaga 9,5/10 |
|
|
MeTeo |
Dodany dnia 23.03.2008 16:49:31
|
Bywalec Postów: 880 Pomógł: 23 Ostrzeżeń: 2 Data rejestracji: 14.12.2005 19:38 |
kamil000 - czytanie ze zrozumieniem. Sam zajmuje się dostosowywaniem layout'ów pod fusiona i wiem co to oznacza - inaczej bym tego nie pisał. Na przyszłość myśl nad tym co czytasz. |
|
Przejdź do forum: |