ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 35

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,400
Najnowszy użytkownik: AlojzyBartek

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

Zbigniew@
17.11.2024 11:33:24
Nie ten grzeszy kto pije, ale ten, kto się nie upije.

JazOOn
16.11.2024 20:46:18
tja

Zbigniew@
15.11.2024 18:58:17
Kto pije, ten nie bije.

JazOOn
31.10.2024 20:49:47
Kto pije?

piterus
30.10.2024 19:45:48
I będziemy śpiewać: "Kiedy 20 blisko, przebadaj wszystko, przebadaj wszystko..." Pfft

Pobierz nową wersję
Pobierz podręcznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Drukuj temat
NFS layout
Matts
Proszę o oceny poważne i konkretne . Tematyka mojej pracy to popularna gra NFS. Zapraszam do oceniania

Link do pracy : http://img145.ima...me3xl1.png

http://plaq.pl
Wścibski Gość
Dodany dnia 25.11.2024 02:39:47
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
MeTeo
Konkretna? A proszę Cię bardzo Wink

1 rzecz jaka mi się rzuciła na oczy (nie wiem czemu) to błąd w layoucie Wink Mianowicie zapomniałeś skrócić warstwę Smile Lewa strona, pod tą ścianą obdartą ;D

Co do layoutu Wink Bardzo ładny i oskryptowanie go byłoby bardzo efektowne ale mało praktyczny Wink Mało jaki serwis z jedną belką się utrzyma Wink Jest zbyt wiele treści i dodatków by zmieściły się w 1 belce... Chyba, że same informacje ale nie sądzę, że uda się tym utrzymać userów Wink

Tło newsa... Nie wiem jaki ty masz sposób na tego realizację... A jedyny który przychodzi mi do głowy to taki, który zeżre w cholerę transferu Wink Tak samo te półprzeźroczyste paski na newsie... Ja bym się w .png nie bawił Wink

Theme fajnie wygląda jak nawigacja i news są równo... Nie sądzę by dało się to osiągnąć normalnie na www Wink

Tło - Ciekawe jak tą kwestie rozwiążesz na większej rozdzielczości (np. u mnie 1440...)

No cóż Wink Pod względem graficznym oprócz błędu w layoucie, najechaniu grafiki kategorii na linię, dziwne zakończenie newsa (kreska na dole) nie można się więcej do czego przyczepić Wink I jeżeli chodziłoby tylko o tę ocenę to dałbym 9/10 - poprawiłbym trochę wykończenie brzegów czy tło... bo potem jest jednolite Wink więc albo tak albo tak Smile

Ale jeśli patrzymy już na późniejsze oskryptowanie czy używalność to ocena solidnie spada... Patrząc na całokształt dałbym 6/10 żeby nie dać 5 Wink Jednakże layout ładnie wykonany to 6 Wink

Pozdrawiam

kamil000
MeTeo - pociąć stronę pod fusiona czy zwykły html'owski szablon nie jest problemem. Zawodowiec potnie nawet taki. A po drugie matigck149 ma w podpisie ze je dostosowuje pod fusiona, wiec to on się będzie martwic czy mu sie to uda.

A co do thema, nic dodać nic ująć. Może za parę lat też będę tworzyć coś tak pięknego ;D
Chociaz.. w belcie gdzie pisze : "Tytuł: Kiedy nfs ps będzie w sprzedaży?" wyrózniłbym delikatnie "Tytuł"
Ot, taka mała uwaga Smile
9,5/10

MeTeo
kamil000 - czytanie ze zrozumieniem. Sam zajmuje się dostosowywaniem layout'ów pod fusiona i wiem co to oznacza - inaczej bym tego nie pisał. Na przyszłość myśl nad tym co czytasz.

Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl