Nasza strona używa ciasteczek do przechowywania pewnych informacji na Twoim komputerze. Więcej na ten temat znajdziesz w naszej Polityce Prywatności.
Aby strona działała poprawnie, zaakceptuj nasze ciasteczka.
Widziałem ostatnio na innym portalu (nie podam nazwy aby nie reklamować) był system e107 gdzie był mod który pozwalał dodać artykuł wysyłając maila na podany adres.
temat maila:--> temat artykułu
dodatkowa funkcja po napisaniu tematu:
temat mojego maila/-kategoria/-autor/-tajny kod potwierdzający bycie uprawnionym treść maila:--> treść artykułu
Szukałem dla fusiona bo jestem jego miłośnikiem ale nie znalazłem. Czy coś takiego jest i czy będzie...?
Edytowane przez Pieka dnia 21.03.2008 22:15:28
Nie rozumiem. Ale możesz przerobic contact.php - Tu jest kod odpowiedzialny za wysyłanie wiadomości.
I locale/polish/contact.php :] <---- A tu znajdują sie SŁOWA typu "WYSLIJ" "TEMAT"
Które możesz zamienić na swoje. Kod taki jak przy rejestracji mozesz znalesc w pliku register.php ( duzo szukania )
Edytowane przez Pieka dnia 21.03.2008 22:16:18
Koledze nie o to chyba chodzi. Chodzi mu chyba o to że zamiast wchodzić na stronę wbijamy na skrzynkę pocztową i piszemy mail do , w tytule piszemy np. Wesołego Alleluja, a w treści np. Z okazji ......... i po wysłaniu tego maila na stronie pojawia się taki news czy też artykuł. Tak wywnioskowałem z jego odpowiedzi, ale mi się zdaje że to jest chyba nie wykonalne.
Najlepiej podaj adres tego portalu to obczaimy to. Myślę że dla dobra nauki admini się nie obrażą
Edytowane przez piwowar dnia 22.03.2008 16:23:19