Zobacz temat
Moja strona o konsolach PSP - www.psp.x.pl
|
|
bmg44 |
Dodany dnia 18.03.2008 20:55:00
|
Przedszkolak Postów: 16 Data rejestracji: 09.01.2008 16:03 |
Witam. Chciałem sie "pochwalić" moja stroną o przenośnych konsolach Sony PSP - www.psp.x.pl Jest ona oparta na php-fusion 6.01.13 z paroma modami. Co o niej sądzicie ? Czy się wam podoba ? Pozdrawiam ! PS: Jest tam już 37 użytkowników (strona istnieje od 31 grudnia) PS2: Nie wiem dlaczego dzisiaj coś wolniej chodzi. PS3: Strona jest na hostingu nethosting.pl ( wzięty hosting dla łącza ) Edytowane przez bmg44 dnia 21.03.2008 11:49:50 Zapraszam na moją stronę o Kymco Super 9
|
|
|
Wścibski Gość |
Dodany dnia 25.11.2024 02:34:41
|
Pan Kontekstualny Postów: n^x Data rejestracji: Zawsze |
|
IP: localhost | |
Dagobah |
Dodany dnia 18.03.2008 21:05:09
|
Początkujący Postów: 160 Data rejestracji: 15.08.2006 10:46 |
1. Darmowy theme zmienione jedynie logo (w którym niezbyt pasuje "pomarańczowy kolor" "o konsolach PSP") 2. Zbyt mało paneli po bokach i zbytnio rozciągnięte newsy (11 newsów + Ostatnie aktywne Tematy) i strona wygląd IMHO fatalnie... 3. W panelu nawigacja spróbuj dać identyczne wielkości poszczególnych obrazków. O ile obrazek przy "Dodatki" jeszcze komponuje się z tym, przy Portal to pozostałe dwa już nie. 4. Nigdy nie byłem zwolennikiem niejednorodnych obrazków w newsach (są większe, mniejsze i ogólnie niezbyt ciekawie to wygląda (wg. mnie to pokazuje trochę nieprofesjonalne podejście, ala blog niż strona (lecz to tylko moje zdanie) 5. Mało artykułów a chyba jednak jest o czym pisać, co? ;) 6. Kolor tła przy kursie walut w ogóle nie komponuje się z ciemnym wyglądem serwisu... 7. Górna belka i Nawigacja - podobne linki - jednego z tego można by było się pozbyć (jeden z użytkowników kiedyś stwierdził, iż takie coś (jak Ty masz) jest bardziej czytelne - niestety dla mnie nie ) To tak w skrócie Na plus na pewno - download - parę innych drobnych rzeczy, które ogólnie nie poprawiają "wizerunku" Edytowane przez Milka dnia 18.03.2008 21:44:29 |
|
|
bmg44 |
Dodany dnia 18.03.2008 21:07:10
|
Przedszkolak Postów: 16 Data rejestracji: 09.01.2008 16:03 |
Dagobah napisał/a: 1. Darmowy theme zmienione jedynie logo (w którym niezbyt pasuje "pomarańczowy kolor" "o konsolach PSP" 2. Zbyt mało paneli po bokach i zbytnio rozciągnięte newsy (11 newsów + Ostatnie aktywne Tematy) i strona wygląd IMHO fatalnie... 3. W panelu nawigacja spróbuj dać identyczne wielkości poszczególnych obrazków. O ile obrazek przy "Dodatki" jeszcze komponuje się z tym, przy Portal to pozostałe dwa już nie. 4. Nigdy nie byłem zwolennikiem niejednorodnych obrazków w newsach (są większe, mniejsze i ogólnie niezbyt ciekawie to wygląda (wg. mnie to pokazuje trochę nieprofesjonalne podejście, ala blog niż strona (lecz to tylko moje zdanie) 5. Mało artykułów a chyba jednak jest o czym pisać, co? 6. Kolor tła przy kursie walut w ogóle nie komponuje się z ciemnym wyglądem serwisu... 7. Górna belka i Nawigacja - podobne linki - jednego z tego można by było się pozbyć (jeden z użytkowników kiedyś stwierdził, iż takie coś (jak Ty masz) jest bardziej czytelne - niestety dla mnie nie ) To tak w skrócie Na plus na pewno - download - parę innych drobnych rzeczy, które ogólnie nie poprawiają "wizerunku" Wszystkie poradniki masz na forum. A z tymi obrazkami w newsach o nawugacji to cos pokombinuje zeby byly bardziej jednolite. A do darmowego mojego thema, co z tego ze jest darmowy, mi się bardzo podoba. Z tymi kursami walut tez cos wykombinuje Edytowane przez bmg44 dnia 19.03.2008 16:34:22 Zapraszam na moją stronę o Kymco Super 9
|
|
Przejdź do forum: |