Zobacz temat
Podziękowanie za spędzony czas
|
|
rafnal |
Dodany dnia 17.03.2008 23:48:49
|
Początkujący Postów: 119 Pomógł: 2 Data rejestracji: 02.12.2007 22:08 |
Główną ideą PF jest ciągłe rozwijanie poprzez modyfikację oraz tworzenie paneli czy wtyczek o ile się nie mylę bo z angielskiego nie jestem dobry wolał bym niemiecki ale do rzeczy czyż nie zezwala na to licencja GPL AD.1 i AD.2? A jeżeli ktoś próbuję to robić to zostaje upominany i ograniczany na wszelkie możliwe sposoby poprzez banowanie kont, zmiany tematów czy też usunięcia. Czy to ma do tego dążyć? Odpowiedzcie sobie każdy sam. Uważam że support powinien być raczej od unowocześniania a nie od wstrzymywania przed nim. Na pożegnanie dodam tylko że jeżeli kogoś uraziłem to najmocniej przepraszam bo nie miałem takiego zamiaru, napisałem tylko to co myślę. Jeszcze dwa słowa sprostowania do postu Forum BBCode by rafnal: Nie brałem żadnych źródeł z m-fusion (nie ingerowałem w pliki źródłowe żeby z nich pobrać kod a następnie zaimplementować go do "czystego" PF) jak wyżej wspomniałem o pochodzeniu plików które użyłem nie mam sobie nic do zarzucenia z wyjątkiem tego że w temacie postu dopisałem zbytecznie "by rafnal" ale cóż to może znaczyć więcej to tylko temat a nigdzie więcej nie pisze że to ja wykonałem ikonki czy tooltipa? Ja tylko robiłem tą modyfikację co nie ma nic wspólnego z bbcode pochodzącym z m-fusion opartym na includach. Jeżeli chodzi o tzw. "regex'y" to wystarczy dobrze po forum poszperać i się znajdzie lub samemu można na to wpaść jak zrobić bo nie do każdego trzeba odrazu łopatologicznie podchodzić bo co za sztuka zrobić np: bazując na: i button: na: Czy to takie trudne? Bo myślę że nie. Tak czy inaczej dziękuję za miło spędzony czas i myślę że aż tak bardzo Wam nie przeszkadzałem wszystkim, chciałem troszeczkę pomóc ale widzę że nie można więc rezygnuję. pozdrawiam rafnal It Is Risky Not To Take Risk.
If You Dont Take Risk, Risk Will Take You... |
|
|
Wścibski Gość |
Dodany dnia 25.11.2024 04:35:56
|
Pan Kontekstualny Postów: n^x Data rejestracji: Zawsze |
|
IP: localhost | |
Pieka |
Dodany dnia 17.03.2008 23:50:41
|
Postów: 19882 Pomógł: 767 v7.02.03 Data rejestracji: 23.02.2005 18:12 |
Dziekuje za wiele nowych doswiadczen, ktore wynioslem z naszej badz co badz krotkiej znajomosci. Zycze szczescia na nowej drodze zycia, pozdrawiam P.S. Nie ustosunkuje sie do Twoich opinii, poniewaz mam serdecznie dosc tlumaczenia sie z tego, co i jak robie. Edytowane przez Pieka dnia 18.03.2008 00:00:39 Jestem jaki jestem
|
|
|
ICEK |
Dodany dnia 18.03.2008 16:45:53
|
Bywalec Postów: 658 Pomógł: 27 Data rejestracji: 22.09.2007 08:29 |
rafnal napisał/a: [A jeżeli ktoś próbuję to robić to zostaje upominany i ograniczany na wszelkie możliwe sposoby poprzez banowanie kont, zmiany tematów czy też usunięcia. Czy to ma do tego dążyć? Odpowiedzcie sobie każdy sam. Zobacz ilu osobom został przyklejony temat, za zmodyfikowanie jakiegoś kodu czy wprowadzenie w życie jakiegoś ciekawego dodatku. |
|
|
jantom |
Dodany dnia 18.03.2008 16:52:15
|
Weteran Postów: 3460 Pomógł: 123 Data rejestracji: 31.03.2005 20:10 |
Miałem nadzieję, że jeszcze będę mógł sobie z Tobą podyskutować w jednym temacie. Szkoda. Cieszę się, że chciałeś się pożegnać - to miłe z Twojej strony. Traktuję to tak, że chyba aż tak źle tu nie było - inaczej po prostu byś zapomniał o tej stronie i nigdy tu nie wchodził, bez niniejszego pożegnania. Powodzenia na dalszej drodze życia. Miło było, ale jak widać i to musiało się skończyć. |
|
|
K2 |
Dodany dnia 18.03.2008 22:00:28
|
Początkujący Postów: 218 Pomógł: 1 Data rejestracji: 11.12.2006 12:51 ZBANOWANY: Dożywotnio |
Żegnaj rafnal! Żegnaj! No niestety tak to jest jak administracja nie dba o userów tylko nimi gardzi. Tutaj nie ma równości. Ani wolności słowa. Ten post jest także moim pożegnaniem. Nie będę tutaj opisywał dla czego, bo wszystko jest opisane przez kolegów w innych tematach. Powiem krótko lepiej wejść na http://php-fusion... tam przynajmniej są normalni admini i moderatorzy. Odchodzę także z Beta Team PHP-Fusion PL i Lang Team PHP-Fusion PL. //Post zmoderowany - proponuję brudy prać poprzez PW - jantom Edytowane przez jantom dnia 18.03.2008 23:14:42 |
|
Przejdź do forum: |